Kısmetse Olur'da şoke eden diskalifiye! Müstehcen fotoğraflarla şantaj yaptığı için yarışmadan atıldı!

Kısmetse Olur'da şoke eden diskalifiye! Müstehcen fotoğraflarla şantaj yaptığı için yarışmadan atıldı!
Kısmetse Olur programına ilk geldiği gün dikkat çeken damat adayı Furkan Can Ağca, diskalifiye olmasıyla gündeme geldi. Peki Furkan Can Ağca neden diskalifiye oldu?

Kısmetse Olur Furkan diskalifiye mi oldu? Kısmetse Olur evine olaylı bir giriş yapan Furkan Can Ağca, Tolga ile tanışma yolunda olan Aybüke'yi dansa kaldırmış, Tolga'nın sorgulaması üzerine ise 'Kalede kaleci varken gol atmaz mısın?' yanıtıyla sosyal medyada gündem olmuştu. Daha sonra ise Aybükeyi dansa kaldırmasının nedenini, Tolga'nın eskiden kendi kız arkadaşına mesaj atması olduğunu söylemişti. Şimdi ise Furkan, diskalifiye iddiasıyla gündem oldu. Peki Kısmetse Olur Furkan Can Ağca diskalifiye mi olacak? 

KISMETSE OLUR FURKAN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Furkan Can Ağca'nın geçmişte kız arkadaşına şiddet uyguladığı ve müstehcen fotoğrafları ile şantaj yaptığı ve bu nedenle davalık olduğu söylenmişti. Bu haberin ardından Kısmetse Olur yönetiminin, Furkan hakkında ortaya çıkan ifşa olayları yüzünden başının ağrıdığı ve Furkan'ı diskalifiye etme kararı aldıklarını bildirdi. 

KENDİSİNİ SAVUNDU

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Furkan Can Ağca program için, 'Bana ne denildiyse onu yapıyorum' dedi ve hakkında çıkan şiddet ve şantaj haberlerinin gerçek olmadığını söyleyerek kendini savundu.
.