Kısmetse Olur programı yayından kalkıyor mu? RTÜK müdahalede bulundu

Kısmetse Olur programı yayından kalkıyor mu? RTÜK müdahalede bulundu
2017'de RTÜK 'ün kaldırdığı Kısmetse Olur programı yıllar sonra yeniden ekrana dönmüştü. Bugün çıkan bir iddia ise RTÜK yeniden Kısmetse Olur programına müdahalede bulundu. 'Akıllara gelen soru ise yayından kalkacak mı?' oldu.

Youtube'da haftanın altı günü saat 18.30'de yayınlanan Kısmetse Olur programına gelen RTÜK müdahalesi tüm izleyicileri tedirgin etmeyi başardı... 

KISMETSE OLUR YAYINDAN KALDIRILIYOR MU?

2015'te Kanal D ekranlarında yer alan evlilik programı, RTÜK'ün yaptırımları sebebiyle 2017 Mayıs ayında ekranlara veda etmişti.Yeni versiyonu Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla Youtube'da tekrardan yayınlanmaya başlamasıyla büyük bir ivme kazandı. 

RTÜK'TEN İKİNCİ KEZ SERT MÜDAHALE!

İlk günden beri kaos, ifşa, kavga ve hakaretle gündeme gelen evlilik programına RTÜK ağır yaptırımlarıyla tekrardan harekete geçti.

Yarışmaya denetleme sonrası yüklü miktarda yaptırım uygulanacağı iddia edilse de yetkililerden henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

RTÜK NEDEN MÜDAHALEDE BULUNACAK?

Youtube'da yayınlandığı günden itibaren büyük bir izlenme oranına ulaşan Kısmetse Olur: Aşkın gücü, yarışmacılar arasında büyüyen gerginlik; küfür, hakaret, ifşa ve kaosa sebebiyet verdi. Bu olaylar RTÜK'ü rahatsız ederek müdahalede bulunmasına sebep oldu.