'Dom Dom Yes Yes' şarkısıyla göbek atan Yasin Cengiz kimdir?

'Dom Dom Yes Yes' şarkısıyla göbek atan Yasin Cengiz kimdir?
Biser King'in "Dom Dom Yes Yes" adlı şarkısıyla dans eden 'göbek atan adam' olarak bilinen Yasin Cengiz bir sosyal medya fenomenine dönüştü. Peki Yasin Cengiz kimdir? TikTok'ta 'yasincengiz38' olarak bilinen kişi nerelidir ve kaç kilo?

Tarlada çalıştığı sırada çektiği göbek dansı videoları ile ünlenen Yasin Cengiz, Türkiye'yi köşe bucak gezip gittiği her yerde şov yaptığı videoları TikTok'ta paylaşmaya başladı. Paylaştığı videolar ile büyük beğeni alan Cengiz, dünyada 'Göbek şov yapan adam' diye bilinen bir sosyal medya fenomeni durumuna geldi. Öyle ki Dubai'de dahi göbek attı.

Cengiz, Türkiye'de dünyaya geldi ve burada büyüdü fakat göbek attığı videolar ile ünü dünyaya yayılınca Azerbaycan'dan Dubai'ye kadar gezmediği ülke kalmadı. Yasin Cengiz, dönerci, pizzacı gibi mekanların açılışlarına da katılarak meşhur dansını yaptı.

Biser King'in "Dom Dom Yes Yes" isimli parçasında göbek şovu yapan adam TikTok'ta 4.2M takipçi elde etti.

Cengiz'in her bir videosu milyonlarca kişi tarafından seyrediliyor ve çok beğeniliyor. Göbek şovu yapmak için büyük açılışlara gidiyor ve ünlü isimlerle videolar çekiyor.

Tarlada çalıştığı sırada çektiği videolar ile tanınan Cengiz, Pascal Nouma, Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes ve CZN Burak gibi diğer ünlülerle beraber de TikTok videoları çekti. Cengiz çektiği videolar ile TikTok'ta 67.7M beğeni aldı.