Recep İvedik, Disney Plus'ı uçurdu! Dünya rekoru kırdı

Recep İvedik, Disney Plus'ı uçurdu! Dünya rekoru kırdı
Disney Plus'ta yayınlanan Recep İvedik 7 filmi dünya rekoru kırdı. Habere göre film Disney Plus'a tam 1 milyon abone kazandırdı. Bunun ardından Recep İvedik 8 ve Recep İvedik 9 filmleri için de Şahan Gökbakar ile Disney Plus anlaştı.

Recep İvedik 7, Türkiye'nin en tartışmalı ve popüler komedi film serisi olarak bilinen yapımın yedinci filmidir. Bu seri, eleştirilere rağmen yıllar içerisinde büyük bir izleyici kitlesine sahip olmuş ve yeni filmler çekilerek yolculuğuna devam etmiştir. Son olarak yapımın yazarı, yönetmeni ve başrol oyuncusu olan Şahan Gökbakar, serinin yedinci filmini sinemada seyirciyle buluşturmak yerine dijital platform olan Disney Plus'ta yayınlamaya karar vermiş ve haklarını bu platforma satmıştı.

9 Aralık tarihinde izleyicisiyle buluşan Recep İvedik 7, başrollerini Şahan Gökbakar, Öznur Serçeler ve Nurullah Çelebi'nin paylaştığı bir yapımdır ve izlenme rakamları ve getireceği abone sayısı büyük merak konusu olmuştur. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, film dünya rekoru kırarak platforma 1 milyonun üzerinde abone getirdi ve bu başarı film yaratıcısı olan Şahan Gökbakar'ı da mutlu etti. Bu başarı üzerine Şahan Gökbakar ile hemen Recep İvedik 8 ve 9 için görüşmeler başladı ve bu iki film de dijital platformda yayınlanacak.

DEVAM FİLMLERİ GELECEK

Recep İvedik serisinin yapımları, Türkiye'de izleyici kitlesinin yoğun ilgisiyle karşılaşmış ve bu yapımların yaratıcısı olan Şahan Gökbakar, yönetmenlik ve oyunculuk kariyerine devam ederken aynı zamanda yapımlarının yazarlığını da üstlenmiştir. Bu serinin ilerleyen filmleri hakkında detaylı bilgi henüz açıklanmamış olsa da, yapımların dijital platformda yayınlanacağı ve Şahan Gökbakar'ın yönetmenlik ve oyunculuk görevlerini üstleneceği biliniyor. Bu serinin izleyici kitlesinin yoğun ilgisiyle karşılaşması, yapımlarının da ilerleyen yıllarda izleyiciler tarafından beğenilerek izleneceği umulmaktadır.