Yalı Çapkını 14. Bölüm fragmanı çıktı mı? Ferit ve Seyran yeni bölümde yalıya dönecekler mi?

Yalı Çapkını 14. Bölüm fragmanı çıktı mı? Ferit ve Seyran yeni bölümde yalıya dönecekler mi?
Yalı Çapkını 13. bölümüyle dün akşam fırtınalar estirdi. Dizinin izleyicileri 14. bölüm yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunu araştırıyor. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki 14. fragman yayınlandı mı?

Yalı Çapkını 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV’de ekrana gelen Yalı Çapkını dün akşama damgasını vurdu. Öpüşme sahnesiyle günden olan dizi reyting rekorları kırdı. 

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Halis Ağa'nın Ferit'e tokat atması Ferit'in evden ayrılmasına neden olur. Yusuf'un Kazım'a olanları haber vermesi üzerine yalıya gelen Kazım, Seyran ve Suna'yı geri götürür. Pelin'e sığınan Ferit, gitmeye karar verdiğini söyleyince Pelin de onu durdurmak için Seyran'a haber verir.

Antepli olan güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirmeleriyle yaşanan olayların konu edileceği dizide, Antep'te önemli bir ailenin kızı olmasına rağmen ailenin tanımadığı bir gençle evlendirilerek İstanbul'a gelin gelen bir kızın başından geçen olaylar konu ediliyor.

YALI ÇAPKINI 14.BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Star Tv'nin yeni dizisi Yalı Çapkını'nın 14.bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Yayınlandığında haberimizin içerisinde yer alacaktır.