Dünyayla Benim Aramda başlıyor! 2. sezon 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Dünyayla Benim Aramda başlıyor! 2. sezon 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Disney Plus'un yıldız dizisi 'Dünyayla Benim Aramda' için beklenen haber geldi. Güzel haberi ise dizinin ana başrolü Demet Özdemir duyurdu. 2. sezon çekimleri için onay çıkarken yaza dizinin 2. sezonunun yayınlanması bekleniyor.

Yayınlandığı dönemde adından sıkça söz ettiren Disney Plus'ın Dünyayla Benim Aramda dizisi için 2. sezon hazırlıkları başladı. Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi kısa sürede büyük beğeni toplamıştı. İlk sezonu 8 bölümden oluşan Dünyayla Benim Aramda dizisi 2. sezon için harekete geçti.

"2. SEZONA BAŞLAYACAĞIZ"

Demet Özdemir “Dünyayla Benim Aramda” dizisinin de 2. sezon onayının çıktığını açıkladı ve “Biz bugün bir araya geldik. 2. sezon haberi legal bir şekilde duyuruldu. Onu da şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Tam gününde bizi yakaladınız. 2. sezona başlayacağız. Haziran ayında düşünüyoruz sete çıkmayı… Hiç Ara vermeyeceğim sete… Önce Adım Farah, hemen peşinden Dünyayla Benim Aramda’yı çekeceğiz” diye konuştu.