Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun arkasında! Video çekip 'Adalet, adalet, adalet' diye haykırdı!'

Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun arkasında! Video çekip 'Adalet, adalet, adalet' diye haykırdı!'
Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında siyasi yasak ve hapis istenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek için bir video yayımladı. 'Adalet, diyen Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na haksızlık yapıldığını şu sözlerle dile getirdi: " Sarayı son kez uyarıyorum, yargının üzerinden elinizi çekin. Bu halk kimsesiz değildir. Aklınızı başınıza alın"

Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davasına bugün devam edildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kılıçdaroğlu'nun dava günü Almanya'ya gitmesi dikkatleri bir anda Kılıçdaroğlu'nun üzerine çekti.

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİ ALDI

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dava günü İstanbul'da İmamoğlu'nun yanında değil de Almanya'da olduğu gerekçesiyle eleştirildi. İmamoğlu'na destek için telefon açtığı belirtilen Kılıçdaroğlu, daha sonrasında ise sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

"ADALET, ADALET, ADALET"

Kılıçdaroğlu, "Adalet, adalet, adalet!" notunu düştüğü videoda şunları söyledi: "Ekrem başkanın ve İstanbulluların yargılandığı davaya bakan hakim, 'Sözlerin kime yönelik olduğu, muhatabı bellidir. Tartışmasız Süleyman Soylu'ya söylenmiştir' demiştir. Bunu diyen hakimin beraat dışında vereceği her karar saray talimatının ve kumpasın itirafı olacaktır. Sarayı son kez uyarıyorum, yargının üzerinden elinizi çekin. Bu halk kimsesiz değildir. Aklınızı başınıza alın."