Kızılcık Şerbeti'nin 8. bölümünde işler karışıyor! Fatih’in kıskançlığın dozunu kaçırıyor! Doğa bu bölümde evi terk ediyor!

Kızılcık Şerbeti'nin 8. bölümünde işler karışıyor! Fatih’in kıskançlığın dozunu kaçırıyor! Doğa bu bölümde evi terk ediyor!
Kızılcık Şerbeti'nden yeni fragman yayınlandı. Yeni bölümde Fatih'in davranışları gittikçe değiştiğini gören Doğa, büyük hayal kırıklığına uğruyor. Doğa'yı kıskanan Fatih bu kez dozu fazla kaçırıyor. Doğa'nın olaylar burnuna kadar geldiği için evi terk ediyor.

Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Nursema’nın Doğa’ya söylediği tehditkar sözlerin dikkat çektiği tanıtımda Fatih’in kıskançlığı Doğa’yı şoke ediyor. İki ailenin yeniden bir araya geldiği anlarda Pembe ve Alev arasında gerilim yükselirken Fatih’in, Alev ve Abdullah meselesi yüzünden annesine hesap sorması evde sesleri yükseltiyor. Büyük bir üzüntü yaşayan Doğa’nın ne yapacağı ise merakla bekleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN YEDİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti’nin yayınlanan bölümünde Pembe ve Abdullah’ın; Alev’in ofisinde  karşılaşması yeni bir krize neden oldu. Kıvılcım yaşanan yanlış anlaşılmada Alev’in suçunun olmadığını söylemek için yalıya gitse de Pembe’yle yaptığı konuşmada istediği sonuca varamadı.

Hem ağabeyi Abdullah’a hem de Kıvılcım’a destek olan kişi ise Ömer oldu. Yaşanan olayda annesinin yanında duran Nursema ise Umut’un buluşma teklifini kabul etti. İkilinin ilk buluşmasında Nursema’nın çekingen tavırlar sergilemesi bölümün renkli anlarına sahne oldu.

Ailenin bebek beklediği için Doğa’ya olan ilgisini kıskanan Nilay, Doğa’nın yeniden üniversiteye başladığını öğrendi. Bu durumu öğrenen Fatih soluğu okulda aldı.

Aynı sırada kızına okul çıkışı sürpriz yapmak için gelen Kıvılcım gördüklerine inanamadı. Fatih’in tartışarak Doğa’yı okuldan çıkartmasına şahit olan Kıvılcım’ın, kızını korumak için Fatih’in karşısına geçtiği anlar final sahnesine damga vurdu.