Yalı Çapkını 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Ferit ve Seyran ayrılıyor mu? Kazım yalıdan kızını alıyor!

Yalı Çapkını 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Ferit ve Seyran ayrılıyor mu? Kazım yalıdan kızını alıyor!
Yalı Çapkını 12. bölüm 2. fragmanı milyonlarca izleyici tarafından bekleniyor. Peki Yalı Çapkını'nın fragmanı yayınlandı mı?

Cuma akşamlarının başarılı dizisi Yalı Çapkını fragmanları da bölümleri kadar büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Haftada 2 fragmanın yayınlandığı Yalı Çapkını'nda 2. fragman bekleniyor. Peki Yalı Çapkını 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını Seyran'la Ferit boşanacak mı? İşte merak edilenler...

YALI ÇAPKINI 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yalı Çapkını 12. bölüm 2. fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman bu akşam Star TV'de ve Youtube kanalında yayınlanacak.

YALI ÇAPKINI 12. BÖLÜM 1. FRAGMANINDA NELER OLUYOR?

Fragman özeti: Kazım gazetede çıkan haberin gün yüzüne çıkmasının hemen ardından yalıyı basıyor. Ferit'e "Sen benim kızımın onuruyla, gururuyla oynayacak adam mısın?" diyor. Daha kötüsü Halis Ağa haberi görünce küplere biniyor. Yusuf ise Kazım'ın elini öpüyor. Seyran ve Suna'yı Yusuf'a emanet ediyor. Bunu gören Ferit kıskançlık krizi geçirip odayı birbirine katıyor. Seyran ise Ferit'e tedavi olması gerektiğini söylüyor.

YALI ÇAPKINI 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yusuf'un Ferit'in sorusuna verdiği cevap Seyran'ı çok sinirlendirir ve gözü ne Ferit'i ne de Yusuf'u görmek ister. Abidin ile gece dışarı çıkan Ferit'i ise tatsız bir sürpriz bekler. İstemeden bir gazeteci tarafından fotoğraflanan Ferit, Halis Ağa öğrenmeden bu beladan kurtulmak için Orhan'dan yardım ister. Ferit'e bu konuda yardımcı olabilecek kişi ise Seyran'dır.