MHP'li Devlet Bahçeli 'sürekli zam yapılıyor' demişti! Ünlü market zincirleri mühürlenmeye başlandı!

MHP'li Devlet Bahçeli 'sürekli zam yapılıyor' demişti! Ünlü market zincirleri mühürlenmeye başlandı!
Devlet Bahçeli ve BİM zincir marketleri arasında yaşanan tartışma yeni bir evreye taşındı. Ağrı Belediyesi dün yaptığı denetimde 5 marketi, şartları taşımadığı gerekçesiyle mühürledi.

MHP'yle market zinciri BİM arasında yaşanan gerilimde yeni gelişmeler yaşandı. Bahçeli, zincir marketlerle ilgili yaptığı açıklamada 'sürekli zam yapan marketlerin FETÖ bağlantılarının' araştırılmasını istemişti. En büyük zincir marketlerden biri olan BİM'den yapılan açıklamada ise enflasyona dikkat çekilmiş ve kâr oranlarının sadece yüzde 4 olduğunu açıklamıştı.

5 MARKET MÜHÜRLENDİ

 Ağrı Belediyesi zabıta ekiplerince yapılan denetim sonucu 5 marketin mühürlendiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatı doğrultusunda zabıta ekiplerince il merkezindeki market ve iş yerlerinin düzenli olarak denetlendiği bildirildi.  Marketlerde gramaj, raf-kasa fiyatları uygunluğu, hijyen ve düzen, son kullanma tarihi kontrolü, fahiş fiyat ve stokçuluğun denetlendiği anlatılan açıklamada, "Ekiplerimizin bugün gerçekleştirdiği denetimde şartları taşımayan 5 market mühürlenerek faaliyetlerine ara verilmiştir" ifadesine yer verildi.