Kod adı mektup dizisinin konusu ne? Rabia Soytürk'ün partneri kim olacak?

Kod adı mektup dizisinin konusu ne? Rabia Soytürk'ün partneri kim olacak?
Star TV'de yayınlanan 'Duy Beni' adlı diziyle şöhreti yakalayan Rabia Soytürk'ün yer alacağı yeni proje belli oldu. Güzel oyuncu Soytürk, Kanal D'de yayınlanacak olan 'Kod Adı Mektup' adlı dizide başrol olarak yer alacak. İşte merakla beklenen 'Kod Adı Mektup' dizisinin konusu ve oyuncuları...

Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan gibi genç isimlerin başrolünde yer aldığı Duy Beni final yaptı.

RABİA ÖZTÜRK TEKLİF YAĞMURUNA TUTULDU

Duy Beni dizisiyle kariyerindeki yükselişini sürdüren Rabia Soytürk, proje biter bitmez teklif yağmuruna tutuldu. Yetenekli oyuncu senaryoları ince eleyip sık dokuduktan sonra kararını verdi ve bugüne kadar Türk dizi tarihine geçen onlarca dizi projesine imza atan ve sektöre birçok star ismi kazandıran Gül ve Mustafa Oğuz’un patronu olduğu Most Yapım’la anlaştı.

PARTNERİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

 Rabia Soytürk Kanal D’de ekrana gelecek kod adı Mektup olan dizinin başrol oyuncusu oldu. Yönetmen koltuğunda Deniz Dikilitaş’ın oturacağı projenin detaylarını ve genç yıldızın partneri önümüzdeki günlerde belli olacak. Merakla beklenen dizinin konusu henüz açıklanmazken oyuncuları da merak konusu oldu.