Müge Anlı baba dehşetini izleyince çılgına döndü! "Taksim'de sallandıracaksın bunları"

Müge Anlı baba dehşetini izleyince çılgına döndü! "Taksim'de sallandıracaksın bunları"
25 yaşındaki anne, eşinin öz evlatlarını öldürmekle tehdit etmesi üzerine Müge Anlı'ya başvurdu. Anlı, izlediği dehşet görüntüler sonrası, "Böyle adamların birkaç tanesini Taksim'de sallandıracaksın" dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, her geçen gün bir yeni olay gündeme geliyor. Programa katılan 25 yaşındaki talihsiz anne Derya Örücü, 8 yıllık eşinin 8, 6, ve 2,5 yaşlarındaki çocuklarını kaçırdığını anlattı.Bunun yanı sıra Örücü, eşi Cumali Örücü'nün 6 yaşındaki çocuğuna şiddet uyguladığını da söyledi. Çocuğuna şiddet uygulanan anları canlı yayında izleten anne yardım istedi. Bunun üzerine canlı yayına bağlanan Cumali Örücü, görüntülere rağmen iddiaları reddetti.

GÖRÜNTÜLER YÜREKLERİ SIZLATTI

Derya Örücü, eşinin 6 yaşındaki çocuğunu ahıra kitlediğini söyleyip "Oğlum altına işedi." ifadelerini kullandı.Cumali Örücü görüntülerde, oğluna "Seni öldüreceğim." dediği görülüyor.  Eşiyle boşanmak istemeyen Cumali Örücü, görüntülü konuşma esnasında 6 yaşındaki oğluna şiddet uyguladığı videoyu annesine gösterip "Sen neyi istiyorsun böyle öldürme mi? Kameranı aç. Ne oldu vicdanın mı sızladı? Sahile götürüp boğacağım." dedi.

"TAKSİM'DE SALLANDIRACAKSIN"


Bu sözler karşısında çok sinirlenen Müge Anlı, "Böyle adamların birkaç tanesini Taksim'de sallandıracaksın. Videoyu izlediğimde göğsüme sanki bir şey oturdu." ifadelerini kullandı.