Gaziantep'teki PTT soygununun görüntüleri ortaya çıktı! Paraları böyle alıp gitmiş

Gaziantep'teki PTT soygununun görüntüleri ortaya çıktı! Paraları böyle alıp gitmiş
Gaziantep’te, PTT şubesine giren M.Ç., tehditle 10 bin lira alarak kaçtı. Güvenlik kamerasının kaydettiği olay sonrası kaçtığı İstanbul'da bugün yakalanan şüpheli tutuklandı.

Gaziantep'te Karaoğlan PTT Şubesi'nde yaşanan soygunda, mesai saatinin bitimine yakın PTT şubesine gelen maskeli ve silahlı bir şahıs, şubeyi kapatmak üzere olan çalışanı silahla tehdit ederek yaklaşık 10 bin lirayı çalarak kaçmıştı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İki hafta önce meydana gelen PTT şubesindeki silahlı soygun anına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şubeye müşteri olarak giren M.Ç. isimli şahsın içeri girdikten sonra cebinden silahını çıkarması dikkat çekti. Cebinden silahı çıkardıktan sonra çalışanın olduğu bankoya doğru yönelen şüpheli şahsın, çalışana silah doğrultarak kasadaki paraları aldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi şubeden çıkarak kaçma anları görüntülerde saniye saniye saniye yer aldı.

İSTANBUL'DA YAKALANDI, GAZİANTEP'TE TUTUKLANDI

Yaşanan olayın ardından PTT şubesinden yaklaşık 10 bin lira çalarak kaçan M.Ç. isimli şahıs, önceki gün İstanbul'da yakalandı. Yakalanan şüpheli, olayı gerçekleştirdiği Gaziantep'te sevk edildikten sonra adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.