AK Parti-HDP diyaloğuna Devlet Bahçeli'den şok yorum! Daha önce terörist demişti

AK Parti-HDP diyaloğuna Devlet Bahçeli'den şok yorum! Daha önce terörist demişti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha önce çok defa PKK'nın siyasi ayağı olduğunu ve terörist olduğunu söylediği HDP'nin AK Parti tarafından ziyaret edilmesini destekledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin HDP açıklaması ise duyanları şaşırttı.

AK Parti'nin PKK ile eş tuttuğu HDP'yi ziyaret etmesi ile alakalı konuşan Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken terörist dediği HDP'yle görüşülmesini doğal bir adım olarak yorumladı. Ayrıca Bahçeli daha önceki konuşmalarında 6'lı masanın 7. ayağı olarak HDP'yi göstermiş ve muhalefet partilerini HDP ile diyalog kurdukları için suçlamıştı.

Bahçeli'nin duyanları şoke eden sözleri şöyle:

PKK'YA EŞ TUTTUĞU HDP ZİYARETİNE NORMAL DEDİ

"Kılıçdaroğlu CHP'nin başına paraşütle indirilmiş taşeron bir siyasetçidir. Bu göre Atatürk'ü itibarsızlaştırma ve CHP'yi silme görevidir. Kılıçdaroğlu'nun hiçbir söz ve eylemi CHP'nin önceki genel başkanları ile bağdaşmamaktadır. Kılıçdaroğlu zihnen tutsak, siyaseten zincirlidir. Kılıçdaroğlu simsiyah bir şahsiyettir, yalan fabrikasıdır. Bir değil bin kere yazıklar olsun diyorum. Kılıçdaroğlu'nun Birleşik Krallık'ta kanun kaçakları ile görüşmesini suç ortaklığı olarak görüyorum. Kılıçdaroğlu herkesi kör, alemi sersem mi zannediyorsun? Türk askerine polisine uyuşturucu ticareti ile ilgili çamur atan kim olursa olsun bizim gözümüzde vatan hainidir. Kılıçdaroğlu kara para görmek istiyorsa HDP'yi incelesin. Türkiye'yi suçlamak şerefli bir tavır değildir, doğru değildir.

Anayasa değişikliğini sonuna kadar destekliyoruz. Kararımızda değişiklik yoktur. Ya TBMM'de ele alıp sonuca gidelim ya da halk oylaması ile milletimizin takdirine sunalım. CHP dürüst ise buyursun hep birlikte bu meseleyi köklü çözümle buluşturalım. AK Parti heyetinin anayasa değişikliğini görüşmek amacıyla siyasi partileri ziyaret etmesi doğal bir adımdır.''