Gönül Dağı hayranlarına kötü haber! Yayın listesinden çıkarıldı

Gönül Dağı hayranlarına kötü haber! Yayın listesinden çıkarıldı
TRT'nin sevilen dizisi Gönül Dağı'ndan izleyicilerine kötü haber geldi. Cumartesi günleri yayınlanan dizi Dünya Kupası nedeniyle 17 Aralık'a kadar ara verecek.

Cumartesi akşamlarının en fazla seyredilen, sımsıcak konusu ile büyük izlenme oranları yakalayan Gönül Dağı dizisi, her bölümü ile olay reyting listesinde üstlerde yer alıyordu. 3. sezonun ilk bölümlerine problemli başlayan dizi kısa süre içerisinde eski gücüne ulaştı ve reytinglerde zirveye çıktı.

Cumartesi akşamları rakiplerine şans tanımayan Köprü Film imzalı dizi Eskişehir'de çekiliyor. Köprü Film imzalı dizi sıcak hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu gibi Eskişehir’in muhteşem atmosferinde çekilen görüntüleriyle izleyenlere görsel bir şölen sunuyor.

OYUNCU KADROSU DİKKAT ÇEKİYOR

Gedelli Köyü'nde 3 amcaoğlunun hikayesini aktaran dizi her bölümü ile sosyal medyanın da gündemine giriyor. Genç oyuncuların yanında usta oyuncuların da rol aldığı dizinin her bölümü büyük ilgiyle seyrediliyor.

Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarının başına diziyi seyretmek amacıyla oturanlara kötü haber geldi. Gönül Dağı, TRT’nin Dünya Kupası karşılaşmalarını yayınlayacağı için 3 hafta yayınına ara verecek.

DİZİ ARA VERİYOR

Gönül Dağı 19 Kasım’da izleyicisiyle buluşacak 77. bölümün ardından yayınına ara verecek ve 17 Aralık tarihinde 78. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Dizinin ekibi 24 Kasım tarihine dek tatile çıktı.

Yahya Samancı’nın yönetmenliğini yaptığı dizi ekibi 24 Kasım’da 78. bölümün çekimi için sete çıkacak. Gönül Dağı dizisinin Türkiye'nin farklı şehirlerinde yapılıyor.

Gönül Dağı dizisi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. Dizide görünen Gedelli köyü, günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlı.

Senaryoda bahsedilen Gedelli köyü, aslında dizinin çekimlerinin olduğu Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesidir.