Kısmetse Olur programının yeni evi ilk kez paylaşıldı! Görenler eskiyi hatırladı

Kısmetse Olur programının yeni evi ilk kez paylaşıldı! Görenler eskiyi hatırladı
Yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Kısmetse Olur evinden ilk görüntüler ortaya çıktı. Programı sevenler yeni evi görünce ,eski halini anımsadı.

İlk bölümünden finaline kadar izlenme rekorları kıran  Kısmetse Olur yeniden ekranlara dönüyor. Ancak yayından kaldırılana kadar reyting rekorları kırdı. Seda Akgül'ün sunumu ile ekrana gelen yarışma, birbirinden farklı isimlerin tanınmasına vesile oldu.

YARIŞMACILARI ÇOK SEVİLMİŞTİ

Ayça Ekin Beğen, Melis Buse Betkayan, Cansel Çördük ve Eser West gibi isimlerin tanınmasına neden olan yarışmadan, Nur Erkoç ile Batuhan Cimilli evlenerek ayrıldı. Batuhan Erkoç ve Nur Cimilli yarışmadan kısa bir süre sonra boşandı ancak ikilinin Aselhan adında bir çocukları oldu. Bu durum yarışmaya olan talebi ve ilgiyi artırırken, geçtiğimiz günlerde Kısmetse Olur'un geri döneceği açıklandı. Yeniden başlayacağı haberi ile kaos severleri mutlu eden Kısmetse Olur'un yeni evi de Youtube üzerinden yayınlandı.

KISMETSE OLUR'UN YENİ EVİ 

Geçtiğimiz günlerde programın yeniden başlayacağı ve Başlat isimli dijital bir platformda yayınlanacağı açıklandı. Bu bilginin ardından, Kısmetse Olur'un yeni evi paylaşıldı. Eski evden eser kalmazken, yeni ev hayranlar tarafndan daha çok beğenildi.