6 Kasım 2022 günlük burç yorumları! Pazar gününüz nasıl geçecek?

6 Kasım 2022 günlük burç yorumları! Pazar gününüz nasıl geçecek?
6 Kasım Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 6 Kasım Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

KOÇ BURCU 

Koç ve Yükselen Koç: Bugünü sevdiklerinizle, ailenizle ya da partnerinizle geçirmek hem size hem de onlara iyi gelecek, aranızdaki ilişkinin pekişmesine sebep olacaktır. Akşam saatleri ise daha çok kendinize ve hobilerinize vakit ayıracaksınız.

BOĞA BURCU 

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu tatil gününde evli iseniz aileniz ve çocuklarınızla dışarıda vakit geçirecek belki bir sinema ya da sosyal etkinliğe katılacaksınız. Bekar ama partneri olanlar ise sevdikleri ile romantik bir kaçamak yapabilirler.

İKİZLER BURCU

İkizler ve Yükselen İkizler: Bugünü, kendinizi eve hapsetmek ve asla dışarı çıkmamak üzerine kurgulamış olabilirsiniz. Ancak tüm haftanın yorgunluğunu sevdikleriniz ile dışarıda geçirmek daha iyi bir fikir olabilir. Bu illaki de para harcamak anlamına gelmez. Arkadaş ziyaretleri, akraba ziyaretleri yada dışarıda birkaç saat dolaşmak size iyi gelecektir.

YENGEÇ BURCU 

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bugünü aileniz ile televizyon başında geçirmek isteyebilirsiniz. Anacak onlarında fikrini almak ve ona göre hareket etmek daha iyi bir fikir olabilir. Akşam saatleri yakın bir dostunuz habersizce kapınızı çalıp size ‘hoş’ bir sürpriz yapabilir.

ASLAN BURCU 

Aslan ve Yükselen Aslan: Bugün sosyal bir etkinliğe ya da bir davete katılabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Akşam saatleri aşk hayatınızda yaşadığınız bazı problemleri çözmek adına oldukça uygun bir zaman dilimi.

BAŞAK BURCU 

Başak ve Yükselen Başak: Bugün tüm haftanın stresini atmak adına kendinizi sokaklara salabilirsiniz. Ancak bunu tek başınıza yapmak yerine sevdiklerinizle ya da ailenizle yapmanız oldukça önemli. Zaten tüm hafta pek de bir şey paylaşmadığınız insanlar ile en azından haftanın bir günü beraber olmaya gayret edin.

TERAZİ BURCU 

Terazi ve Yükselen Terazi: İşiniz ya da eğitim hayatınız ile ilgili yaşadığınız stresi bugün atmak ve yeni haftaya enerjik başlamak önemli. Bu nedenle bugünü hem kendinize hem de sevdiklerinize ödül olarak kabul edin ve birlikte vakit geçirip sohbet etmeye bakın.

AKREP BURCU 

Akrep ve Yükselen Akrep: Haftanın tüm stresini ve yorgunluğunu atmak ve sevdiklerinize vakit ayırmak için belki ufak bir şehir dışı kaçamak size iyi gelebilir. En kötü birlikte bir kahvaltı yapmak sonrasında dışarıda bir yürüyüş ve kahve.

YAY BURCU

Yay ve Yükselen Yay: Güne aile içi bir tartışma ile başlamak keyfinizi kaçırabilir. Ancak bu tartışmayı tatlıya bağlamak ve uzlaşmaya çalışmak günün kalanını huzurlu geçirmenize vesile olacaktır. Akşam saatlerinde yakın arkadaşlar ile birkaç saat vakit geçirebilir sosyalleşebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Partneriniz ya da eşiniz bugün sizden fazlaca ilgi bekliyor olabilir. İlişkinizin hayrı için ona bu ilgiyi gösterin ve onu bir kahvaltıya ya da yemeğe çıkarın. Günün ilerleyen saatlerini ise kendinize ve hobilerinize ayırabilirsiniz.

KOVA BURCU

Kova ve Yükselen Kova: Bugünü aile ziyaretleri ile geçirebilir eşinize ve çocuklarınıza da vakit ayırabilirsiniz. Partner ile aranızda olan ufak tefek problemleri onarmak, ilişkiyi tazelemek adına akşam saatleri oldukça güzel enerjiler barındırıyor.

BALIK BURCU 

Balık ve Yükselen Balık: Bugün her şeyi bırakın ve tüm vaktinizi, enerjinizi panterinize/eşinize verin. Onların sabrı tükenmek üzere ya gereken ilgiyi gösterin ya da ilişkinizi kaderine terk edin.