Baba dizisi final mi yapacak? Hakan Kurtaş diziden ayrılacak mı?

Baba dizisi final mi yapacak? Hakan Kurtaş diziden ayrılacak mı?
Show TV'de güzel çıkış yakalayan 'Baba' dizisi şu sıralar reyting düşüklüğü yaşadığı için final olma iddiaları ortalıklarda dolanıyor. Atılan başka bir iddia ise Hakan Kurtaş’ın yani Baba İlhan Karaçam’ın diziden ayrılacağı da konuşuluyor. Baba'da yoksa final çanları mı çalıyor?

Baba dizisi ile alakalı şu sıralar akıllarda erken final iddiaları dolanıyor. Gerek hikayenin değişmesi gerekse de oyuncularının değişmesi ile birlikte Baba 2. sezonunda istenilen başarıyı bir türlü yakalayamadı. Baba dizisi bu akşam 22. bölümü ile ekranlarda olurken Baba dizisi izleyicisi yine aklına reyting problemini getirip diziyi daha da bir çekinceli izliyor. Ortaya atılan iddialarda Baba dizisi kemik oyuncu kadrosunda yer alan Hakan Kurtaş’ın yani Baba İlhan Karaçam’ın diziden ayrılacağı iddiaları mevcut. Peki  Hakan Kurtaş ayrılacak mı?

HAKAN KURTAŞ AYRILACAK MI?

Baba dizisi 22. bölümünde reytinglerde bir ilerleme sergileyemezse finale göz kırpacağı biliniyor. Öyle ki geçtiğimiz sezondan gelen Üç Kız Kardeş dizisi ile zaten savaşamamıştı. Bu sezon başında başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine bir çok Baba dizisi izleyicisi de transfer olmuştu. Öyle ki Baba dizisine bir rakip daha bu akşam gelecek. Geçtiğimiz sezon finalinde ayrılan isimlerin açtığı boşluğa Hakan Kurtaş’ın da dahil olacağı söyleniyor.  Şu an sadece iddia çerçevesinde yayınlanan Hakan Kurtaş Baba dizisinden ayrılacak, İlhan Karaçam ölecek iddiaları henüz netlik kazanmadı ancak izleyici ateş olmayan yerden duman çıkmaz demekte.

FİNAL YAPACAK MI?

Baba dizisi reytinglerinde düşüş gözlenmekte. Hal bu iken izleyicinin aklında bir soru Baba dizisi final yapacak mı? Yapımcı ya da kanla da Baba dizisi ile alakalı henüz net bir final açıklama gelmese de reytinglerin iyice düşmesi durumunda Baba dizisinin yerine daha reytingsever dizinin konulacağı tahmin ediliyor.  Baba 22. bölümünde yaşanacakların ve reyting sonuçlarının dizinin gidişatını değiştireceği söyleniyor. Bir iddia da Kızılcık Şerbeti dizisinin Yalı Çapkını hezimetinden kurtulması için Baba dizisine fianl yaptıracağı ve yayın gününün Salı’ya çekileceği söyleniyor.