Tekirdağ’da, anne ile 6 aylık kızının öldüğü kazanın detayları belli oldu! Şoför ehliyetsizmiş

Tekirdağ’da, anne ile 6 aylık kızının öldüğü kazanın detayları belli oldu! Şoför ehliyetsizmiş
6 aylık Nisa bebek ile annesi gizem Kuraer’i hayattan koparan kamyonet kazasında, şoför Batuhan Demirdöven’in ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

Tekirdağ'da yaşanan acı kazada, yoldan çıkan kamyonet, elektrik direğine çarparak durabildi. Kazanın ardından hurdaya dönen araçta, açık kasada bulunanlar da dahil 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. çevreye savrulan yaralılar, ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ANNE VE 6 AYLIK BEBEĞİ ÖLDÜ

Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Gizem Kurarer (24) ile 6 aylık bebeği Nisa Nur Kurarer, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.  Anne ile kızı, Çerkezköy ilçesinde toprağa verildi. Kamyonetin sürücüsü Batuhan Demirdöven ise hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

ŞOFÖR TUTUKLANDI 

Yapılan incelemede ehliyetsiz olduğu belirlenen Demirdöven'in, ifadesinde, seyir halindeyken çocuklardan birinin direksiyona sarıldığını ve bunun üzerine direksiyon hakimiyetini kaybederek direğe çarptığını söylediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Demirdöven, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.