Kötü koku ihbarına giden ekipler dondu kaldı! 137 köpek...

Kötü koku ihbarına giden ekipler dondu kaldı! 137 köpek...
Amerika Birleşik Devletleri'nde pis koku ihbarı gelen bir eve baskın düzenleyen ekipler çoğu ölmek üzere olan 137 köpekle karşılaşınca dondu kaldı. Kafeslerde pislik içerisinde bulunan köpeklerin sahibine 5 yıl boyunca hayvan beslememe cezası verilirken hayvan hakları savunuları da ayağa kalktı.

ABD'de yaşananlar dehşete düşürdü. Newport kentinde önünden geçenlerin boğaz ağrısı ve geniz yanması şikayetiyle ihbarda bulunduğu eve giden ekipler içeride korkunç bir manzara ile karşılaştı. Tam 137 köpek bulan ekipler bazılarının kafes içerisinde, bazılarının da evin dışarısında pislik içerisinde kaldığını tespit etti.

EVİN SAHİBİ GÖZALTINDA

Ekiplerin fotoğrafları paylaşmasının ardından kısa sürede ayağa kalkan hayvan hakları savunucuları köpeklerin sahibi kadının tutuklanmasını istedi. Polisler kadını gözaltına aldı. Geçtiğimiz günlerde görülen mahkemede ise kadının 5 yıl boyunca hayvan beslemesi yasaklandı.

HAYVANLARIN HEPSİ KORUMAYA ALINDI

Olayın büyük yankı uyandırmasının ardından evde hapis halde bulunan köpekler barınağa götürüldü. Çok kötü durumda olduğu tespit edilen evin de önümüzdeki günlerde temizlenmesi bekleniyor.