Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizisinin ilk fragmanı çıktı! Tüyler diken diken oldu

Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizisinin ilk fragmanı çıktı! Tüyler diken diken oldu
Disney plus'un en heyecan verici dizisi olan ve başrollerinde yetenekli oyuncu Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı 'Atatürk' dizisinin ilk fragmanı çıktı. Tüyleri diken diken eden sahneler şimdiden merakla beklenirken, dizi tam 1 yıl sonra platformda izlemeye sunulacak.

Disney Plus platformunun daha Türkiye’ye girmeden önce gündeme gelen Atatürk dizisi için ilk fragman geldi. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla oldukça duygu ve coşku yüklü bir dizi bizleri bekliyor.

ARAS BULUT İYNEMLİ BAŞROLDE

Bir mini dizi tarzında hazırlanacak olan Atatürk yapımının yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstlendi. Mustafa Kemal Atatürk rolünü ise Bulut Aras İyinemli oynayacak. Annesi Zübeyde Hanım rolünde Songül Öden yer alırken Ali Rıza Efendi rolü ise Mehmet Günsür’ün.

6 BÖLÜM OLACAK

Dizinin tema müziklerinin dünyaca ünlü sanatçı Hans Zimmer tarafından besteleneceği gündeme gelmişti. Yine Emma Watson’un da rol üstlenmesi bekleniyor. Ayrıca La Casa De Papel’den tanıdığımız Helsinki yani Darko Peric de dizide olacak. Toplamda 6 bölüm olacak dizi her bölümü 48-63 dakika arasında olacak. Atatürk dizisi 29 Ekim 2023 tarihinde erişime açılacak.