Gamze Sakallıoğlu'nu kim öldürdü katili kim? İşte son durum...

Gamze Sakallıoğlu'nu kim öldürdü katili kim? İşte son durum...
Muğla'nın Bordum ilçesinde boynu kırılarak öldürülen Gamze Sakallıoğlu davasında son durum ne? Gamze Sakallıoğlu neden öldü, katili kim? Anne ve babası tutuklandı mı? Dava çözüldü mü? İşte son detaylar...

Bodrumlu Gamze'nin katili kim çıktı, çok sayıda gözaltı var, anne ve babası katil mi? Bodrum'un Mazı mahallesinde 24 Ocak günü yatağında ölü olarak bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun otopsi raporuna göre boynunun kırılarak öldüğü belirlenmiş ve ardından Gamze'nin annesi Turcen ve babası Mehmet Halil tutuklanmış ve yine daha sonra serbest kalmışlardı. Sonrasında çıktıkları bir televizyon programında kızlarının katilini arayan Sakallıoğlu çifti geride bıraktığımız gün yeniden jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bodrumlu Gamze'nin katili kim çıktı, çok sayıda gözaltı var, anne ve babası katil mi?

Ailenin bütün üyelerini gözaltına alan jandarma birimleri ardından Bodrum adliyesine birer birer götürerek ifadelerini aldı. Gamze'nin annesi Turcen, babası Mehmet Halil, abisi Mefar, yengesi Nazlı, ablası Fatma Köse, eniştesi Durmuş Köse, Kuzeni Görkem Köse, amcası E. Sakallıoğlu ve Gamze'nin sevgilisi olduğu öne sürülen Ramazan Köse'nin ifadelerini alan savcılık bütün aileyi mahkeme gönderdi. Mahkemeye çıkan 9 şüpheliden 7 şüpheli adli kontrol koşuluyla serbest kaldı.

GAMZE SAKALLIOĞLU'NUN KATİLLERİ KİM YA DA KİMLER?

Çarşamba günü, öldürülen Gamze'nin abisi Mefar, yengesi Nazlı, eniştesi, Durmuş Köse, Kuzeni Görkem Köse, amcası E. Sakallıoğlu mahkemeye çıkmış ve adli kontrol şartıyla serbest kalmışlardı. Bugün ise Gamze'nin annesi Turcen, babası Mehmet Halil, ablası Fatma Köse, sevgilisi olduğu öne sürülen Ramazan Köse adliyeye gönderildi. Savcılıkta verdikleri ifadelerin sonrasında kasten adam öldürme suçuyla mahkemeye gönderilen Gamze'nin annesi Turcen, babası Mehmet Halil kasten adam öldürmekten tutuklanarak cezaevine yollandı.

Adliye çıkışında baba Mehmet Halil gazetecilere hakaret ederken annesi Turcen ise "Ben kızımı öldürmedim" deyip kendini savundu.

TUVALETE GİDİŞİNİ CANLANDIRMIŞTI

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında ilginç anlar olmuştu. Yayında, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun cinayetini aydınlatmak amacıyla konuklar yer aldı. Boynu kırılıp öldüğü ortaya çıkan Gamze'nin annesi Turcen Sakallıoğlu kızının öldüğü günün sabahını bütün ayrıntılarıyla canlandırdı. Gamze'nin ölümünün gerçekleştiği saatlerde tuvaletten çıktığını söyleyen Turcen Sakallıoğlu, o anları saniyesi saniyesine seyirciyle paylaşmıştı. Gamze'nin ölümünü fark etmeden önce tuvalete gittiğini söyleyen Sakallıoğlu, bir an yere çömeldi. Tuvalette olduğu anları canlandıran kadın, kabız olduğunu ve ıkındığını belirtti.