Sıfırıncı Gün dizisi başlıyor mu? Engin Öztürk'ün yeni partneri belli oldu mu?

Sıfırıncı Gün dizisi başlıyor mu? Engin Öztürk'ün yeni partneri belli oldu mu?
Tv8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan 'Sıfırıncı Gün' adlı yapım şimdiden merak konusu oldu. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Başrolünde Engin Öztürk'ün rol aldığı yapımda yakışıklı oyuncunun da partneri belli oldu.

Final yapan yapımların yerine yeni diziler ekranlarda izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Tv8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan yapımlardan bir tanesi de 'Sıfırıncı Gün' oldu. Aksiyon polise türündeki yapım oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuyla karşımıza çıkacak. Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği yapımın hazırlıkları tam gaz sürüyor.

KADRODA KİMLER VAR?

Oyuncuların atış talimi yaptıkları anlardan paylaşılan sosyal medya fotoğrafları ise heyecanı daha da arttırdı. Sıfırıncı Gün'ün kadrosunda Yiğit Özşener, Berk Cankat, Sap Akkaya, Damla Colbay, Naz Çağla Irmak, Uğur Uzunel, Turgay Tanülkü, Savaş Özdemir, Demir Karahan, Esra Ruşan gibi oyuncular bulunuyor.



Başrolünde Engin Öztürk'ün yer aldığı yapımda 'Özgür' karakterini canlandıracak olan yakışıklı oyuncuya kimin eşlik edeceği de merak konusu olmuştu. 
Öztürk'e eşlik edecek ismin Aybüke Pusat olduğu açıklandı. Güzel oyuncu 'Nisan' karakteriyle karşımıza çıkacak.