Dünyayla Benim Aramda dizisi bitti mi? 9. bölüm gelecek mi?

Dünyayla Benim Aramda dizisi bitti mi? 9. bölüm gelecek mi?
Dünyayla Benim Aramda adlı dizinin 8. bölümü 26 Ekim'de platformda izleyiciler ile buluşacak. Dünyayla Benim Aramda 8. bölümü büyük bir heyecanla izleyen dizi tutkunları 9. bölümün olup olmayacağını araştırmaya başladı. Dünyayla Benim Aramda 9. bölüm izle var mı? Dünyayla Benim Aramda bitti mi? 9. bölüm yok mu? soruları dizi severler tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

 Disney Plus'un sevilen Türk dizilerinden olan Dünyayla Benim Aramda kısa sürede ülkemizde platformun en çok izlenen dizisi haline geldi. Disney Plus aboneleri tarafından ücretli üyelik ile izlenebilen diziye ilgi oldukça fazla. İlk bölümleri 14 Eylül'de yayınlanan dizide her hafta yeni bir bölüm ekranlara geliyordu. 26 Ekim'de yayınlanan 8. bölümün ardından dizinn 9. bölümü merak edilmeye başlandı. Ancak Dünyayla Benim Aramda dizisi sevenleri için kötü bir gelişme yaşandı. Dizi 8. bölümüyle bitiyor. 

9. BÖLÜM VAR MI?

Dünyayla Benim Aramda'nın ilk bölümleri 14 Eylül'de Disney'de yayınlandı. Dizinin 8. bölümü ise 26 Ekim'de yayınlanacak. Dünyayla Benim Aramda dizisi toplam 8 bölümden oluşuyor. Dizinin 9. bölümü ekranlara gelmeyecek. Dizi 8. bölüm ile sezon finali yapıyor. Dünyayla Benim Aramda dizisi 2. sezona dair yapımcılardan ve platformdan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger gibi isimlerin başrollerinde olduğu Dünyayla Benim Aramda dizisinde sona gelindi. Dünyayla Benim Aramda 7. bölüm 19 Ekim'de Disney Plus'ta yayınlandı. Dizinin 8. bölümü ise 26 Ekim'de yayınlanacak. Ardından 8. bölüm ile dizi final yapacak.

2. SEZONU OLACAK MI?

Dizi sevenlerin büyük ilgi gösterdiği Dünyayla Benim Aramda dizisinin son bölümü ile 2. sezonun ne zaman çıkacağı araştırılıyor. Dünyayla Benim Aramda 2. sezona dair yapımcı ve yayıncı kuruluşundan bir açıklama gelmedi. Ancak beklentilere göre dizinin 2. sezonu çekileceği tahmin ediliyor.