Kuş Uçuşu dizisinde 2. sezon heyecanı başladı! Birce Akalay ve Miray Daner yine damga vuracak!

Kuş Uçuşu dizisinde  2. sezon heyecanı başladı! Birce Akalay ve Miray Daner yine damga vuracak!
En sevilen dizilerinden olan Kuş Uçuşu çok sevilmişti. Entrikalarla dolu dizinin ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği ise belli değildi. 2. sezon için hazırlıkların başladığı müjdesi geldi.

Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisine başarılı oyunculuk performansları ile Birce Akalay ve Miray Daner damgasını vurdu. İlk sezonu ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Kuş Uçuşu dizisi ikinci sezon onayını almasının ardından çekimlere başladı. Çekimlerin bitmesinden kısa bir süre sonra 3. sezon çekimleri de başlayacak.

KUŞ UÇUŞU DİZİSİNDE SÜRPRİZ GELİŞME

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kuş Uçuşu'nun ilk sezonuna yönetmen olarak imza atan Deniz Yorulmazer Darmaduman dizisini çektiği için yeni yönetmenin kim olacağı merak ediliyordu. O isim de belli oldu. Başarılı yönetmenlerimizden Koray Kerimoğlu, Kuş Uçuşu'nun yeni yönetmeni oldu. Televizyon dünyasında yaşanan kuşak çatışmasını ve entrikaları konu alan dizinin Meriç Acemi imzası taşıyan senaryosu çok büyük ilgi görmüştü.

KUŞ UÇUŞU DİZİSİ KONUSU

Biri X diğeri Y kuşağını temsil eden iki kadın arasındaki çarpışma üzerinden ilerleyen dizinin konusu, oyuncuları ve hikayesinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Deneyimli, idealist bir haberci. "Biri olmaya" can atan hırslı bir genç. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?