20 Ekim 2022 günlük burç yorumları! Aşk ve para kapılarınız açılıyor!

20 Ekim 2022 günlük burç yorumları! Aşk ve para kapılarınız açılıyor!
Aşk ve para kapıları 20 Ekim 2022 günlük burç yorumlarında kapılarını açıyor. Koç ve Balık burçları için dopdolu bir gün. Öte yandan Başak Burçları aile olaylarına dikkat edin. İşte 20 Ekim 2022 günlük burç yorumları

KOÇ BURCU

Aile büyüklerinizden destek göreceğiniz bir haftanın içerisindesiniz. İş ve kariyer konularında hafta ortasında gelişen konular, uzunca süredir beklemekten yorulduğunuz haklarınızın size teslim edilmesi için büyük destek göreceksiniz.

BOĞA BURCU

Hukuksal anlamda alacaklı olduğunuz konular, belki de önemli bir sözleşme hakkındaki gelişmeler başlıyor olabilir. Yeni bir eğitim dönemi, yurtdışı ve yabancılardan alacağınız destekler bulunurken, aşk ve ilişkilerden yana beraberliğinizdeki kişinin aile büyüklerinin davranışları sizi yorabilir.

İKİZLER BURCU

Para, para, para. Önemli bir projede ses getirirken bir de para kazanacaksınız. Borçlarınızı dengelerken, daha sağlam adımlar atmaya doğru ilerlediğiniz bir hafta olacak. Rakiplerinizi ciddi kızdıracaksınız.

YENGEÇ BURCU

Saç, imaj ve bakım haftası adeta sizin için. Hafta başında yorgun ancak yenilenen enerjinizle birlikte kendinize daha fazla özen göstereceğiniz bir döngünün içerisinde olacaksınız.

ASLAN BURCU

Kalabalıkların arasında isminiz konuşuluyor. İsminizin geçmesinden mutlu olurken bir yandan da haftanın başında gizli ve gizemli kalmak oldukça hoşunuza gidecek gibi görünüyor. Eski aşklarla yüzleşme ve karar verme vakti sizin için.

BAŞAK BURCU

Kariyer konularındaki atılımlarınızın sonuç vereceği bir sürecin içerisinden geçerken, şans ve kısmet sizin yanınızda görünüyor. Bu hafta aile büyükleriniz ve iş yerinizdeki kişilerle aranızda gerilimler oluşması muhtemel.

TERAZİ BURCU

Düşünceleriniz arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Karar vermeniz gereken zor bir dönemeçten geçiyorsanız yardım almanızı önerebilirim. Rahim ve üreme organı rahatsızlıklarınızın tetiklenebileceği bir günden geçerken olası operasyonlar bu hafta sizinle olabilir.

AKREP BURCU

Pek çok sosyal ortam ve iş yeri organizasyonlarının içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızın gideri artarken, elinize geçen parayı tutmazsanız Ekim sonuna kadar olan süreçte zorluk yaşamanız muhtemel.

YAY BURCU

Kazalara açık bir süreçten geçmektesiniz. Olası kazalar ve olası ameliyatlar gündeminizde, ameliyat döngünüz acil değilse bir 10 gün sonrasında adım atmak daha önemli olabilir.

OĞLAK BURCU

Eşinizle aranızda tamam mı devamı mı kararını alacağınız önemli bir sürecin içerisinden geçeceğiniz bir dönem başlıyor sizler için. Kalbiniz ve düşünceleriniz arasında kalabilirsiniz. Mevcut beraberliğinizin içerisine müdahale etmek isteyen kişileri fark etmek de ruhunuzu ciddi anlamda yoruyor olabilir

KOVA BURCU

Artan enerjiniz, organizasyonlar ve kalabalık ortamlar.. Peki ruhen siz neredesiniz? Aklınızı ve ruhsal dünyanızı dengelemeye çalıştığınız günlerden geçerken gösterdiğiniz yüzle yansıttığınız yüz arasında ciddi farklar görünüyor. Bu hafta direndiğiniz ne varsa yıkılacak ve akışta değişime uğrayacak.

BALIK BURCU

Aşk geliyor aşk... Kalbiniz sıcacık. Mevcut beraberliğinde adeta eski romantizmi yakalayacak olan Balık burçları, uzunca süredir yalnızsa aşk onlarla. Temeli çürük olan ilişkiler gündemdeyse karşısındaki kişinin gerçek yüzünü görecek eğer ki kadersel süreci yoksa bu hafta ilgisi ve alakası adeta başka birine yönelecek.