19 Ekim 2022 günlük burç yorumları! Biraz da kendinize zaman ayırın!

19 Ekim 2022 günlük burç yorumları! Biraz da kendinize zaman ayırın!
19 Ekim 2022 günlük burç yorumlarında kendinize vakit ayırmanın vakti geldi. Özellikle Koç burçları evde vakit geçirerek yeni bir şeyler üretebilirsiniz. Öte yandan Başak burçları sağlık konularına dikkat etmelisiniz. İşte 19 Ekim 2022 günlük burç yorumları…

KOÇ BURCU

Çalışma arkadaşlarınızın size göstermeyen yanlarıyla karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Gün içerisinde evinizin içerisinde sirke, turşu yapımlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık açısından zorlanıyorsanız gün içerisinde tedavi süreçleriyle ilgilenmek sizi kısa sürede iyileştirebilir.

BOĞA BURCU

Çocuklarınızın sağlığıyla ilgili bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Gün içerisinde kalabalık arkadaş gruplarınız arasında uzunca zamandır şüphe duyduğunuz kişilerin gerçek yüzünü görebilirsiniz. Beraberliğinizde yeni bir sürece hazırlanırken, gerçek niyetlerle karşılaşacaksınız.

İKİZLER BURCU

İş yerinizdeki sıkıntıların, sisli perdelerin arkasındakileri fark ettiğiniz günlerden geçmektesiniz. Ev-ofis düzenlemesiyle ilgili konular gündeminizdeyse toparlanma aşamasında olabilirsiniz. Gün içerisinde kendi kabuğunuzda kalmak oldukça önemli. Güvenliğinden emin olmadığınız kişileri evinize sokmamak oldukça önemli.

YENGEÇ BURCU

Yakın arkadaşlarınızın, akrabalarınızın gerçek yüzü ortada. Gün içerisinde trafikte dikkatli olmalı, aracınızın içerisinde çıkabilecek problemler oluşursa panik olmamalısınız. Belki de yeni bir araç alma hazırlığında da olabilirsiniz. Yakın akrabalarınızın sağlığıyla ilgili bir süreci yaşıyorsanız, onların haberleri biraz üzüntü duymanıza sebep olabilir. Yeni sözleşmeler ve iş anlaşmaları aşamasındaysanız Yeniay sonrası adım atmak iyi olabilir.

ASLAN BURCU

Parasal konularla ilgili adımlar atmadan önce sakin davranmalı, Yeniay sonrasında adımlar atmanın sizler için daha iyi olacağını bilmenizi isterim. Harcamalarınızı gözden geçirmeniz de sizler için iyi olacak gibi görünüyor.

BAŞAK BURCU

Kişisel bakımlarınıza özen göstermek, önemli bir tedavi aşamasındaysanız şifa bulmak için kıymetli bir gün. Beraberliğinizde " ben mi biz mi? " sorusunu sorduğunuzu duyar gibiyim. Görünmeyen içte sakladığınız niyetlerinizi belli etmeniz ikili ilişkilerinizde gerginliğe sebep olabilir aman dikkat.

TERAZİ BURCU

Ruhsal dünyanızda sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Gün içerisinde meditasyon ve şifa çalışmalarına özen göstermeniz, içinden çıkamadığınız durumlar karşında gerekirse yardım almanız oldukça önemli. Borç para, hırsızlık ve kayıplara dikkat etmelisiniz.

AKREP BURCU

Beraberliğinizde tamam mı devam mı kararı alabileceğiniz bir süreci yaşıyorsunuz. Ay'ın Karanlık yüzü bugün sizi umutsuzluğa sevk etse de içinizi sıkmayın, yeni güzel gelişmelerin yaşanacağı güzel bir döngüye başlamak için haftanın ortasındaki enerjiler sizi mutlu edecek gibi görünüyor.

YAY BURCU

Kariyer hayatınızda aktif olmak istediğiniz bir sürecin hazırlık aşamasında olabilirsiniz. Gün içerisinde yöneticilerinizin bazı sınavları ve görünmeyen yüzleriyle karşılaşmanız, ileride size yaşatacakları zorluklar için bir öngörü olabilir, unutmayınız.

OĞLAK BURCU

Hukuksal konularla ilgili gerginlikler, yurtdışı - yabancılarla ilgili sıkıntılı prosedürler içinizi sıkabilir. Eğitim hayatınızdan kalan dostlarınızdan alacağınız haberlerle ilgilenebilirsiniz. Akrabalarınızın sağlığıyla ilgilenmek ruhunuza iyi gelebilir.

KOVA BURCU

Önemli bir ameliyat aşamasındaysanız şifa bulacağınız güzel bir döngü. Eşinizin finansal konularıyla ilgili bazı sıkıntılar, kredi ve masrafların yapılandırılması gündeminizde olabilir. Kendinizin değerli olduğunu sık sık hatırlatmak oldukça kıymetli.

BALIK BURCU

Plan ve projelerinizin ortaklarınız veya birlikte iş yaptığınız kişiler tarafından çalınma ihtimalleri bulunuyor aman dikkat. Eşinizle beraberliğinizde yeni bir döneme başlama arifesinde olabilirsiniz, hafta ortasında pek çok kararınız değişkenlik gösterecek gibi görünüyor.