Dünyayla Benim Aramda 7. bölüm yarın kaçta başlıyor? İlkin ve Kenan sahnesi yine nefesleri kesecek

Dünyayla Benim Aramda 7. bölüm yarın kaçta başlıyor? İlkin ve Kenan sahnesi yine nefesleri kesecek
Dünyayla Benim Aramda dizisinin 7. bölümünün ne zaman çıkacağı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Dünyayla Benim Aramda 7. bölüm ne zaman yayınlanacak? Dünyayla Benim Aramda 7. bölüm çıktı mı? İşte tüm detaylar...

Disney  Plus'un Türk dizisi Dünyayla Benim Aramda, 14 Eylül tarihinde diziseverlerle buluşmuştu. Dizinin ilk 2 bölümü 14 Eylül tarihinde yayınlandı. Dizinin 3. bölümü ise 21 Eylül tarihinde izleyicilerle buluştu. Dizinin 4. bölümü de 28 Eylül Çarşamba günü yayınlandı. Dizinin 5. bölümü ise 5 Ekim Çarşamba günü yayınlandı. Dizinin 6. bölümü de 12 Ekim tarihinde izleyicileriyle buluştu.

YARIN AKŞAM YAYINDA OLACAK

Dizinin ilk 6 bölümü, izleyiciler tarafından takip edildi. İlk 6 bölümün ardından ise dizinin 7. bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak edilmeye başlandı. Dünyayla Benim Aramda 7. bölüm 19 Ekim tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak. Dizide rol olan 4 başrol, Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger'in performansları çok beğenilirken, yeni bölümde Kenan ve İlkin karakterlerini daha da yakınlaşacağı öngürülüyor.