1 yaşındaki İsmet Cihat'ın midesinden çıkanlar doktorları bile şaşırttı!

1 yaşındaki İsmet Cihat'ın midesinden çıkanlar doktorları bile şaşırttı!
Gaziantep'te doktorları şaşkın eden olayda, 1 yaşındaki İsmet Cihat karın ağrısı nedeniyle gittiği hastanede midesinden çıkanlarla şoke etti. 3 adet balon yutan minik İsmet Cihat, balonların soluk borusuna kaçmaması büyük bir mucize.

Gaziantep'te karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürülen 1 yaşındaki İsmet Cihat Kılıç'ın midesinde mavi, turuncu ve pembe renklerde 3 adet balon olduğu tespit edildi. Acil olarak tedaviye alınan minik hastaya anestezi eşliğinde endoskopi yapıldı ve balonların oldukça büyük olduğu fark edildi. Balonlar, yabancı cisim forsepsi ile başarılı bir şekilde çıkarılarak İsmet Cihat Kılıç, sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

SOLUK BORSUNA KAÇSAYDI ÖLEBİLİRDİ

Operasyonu gerçekleştiren doktor, vakaya ilişkinse şunları söyledi: "1 yaşındaki İsmet Cihat Kılıç, annesi tarafından balon yuttuğu fark edilerek acil servisimize başvurmuştu, uygun açlık süresinin ardından anestezi eşliğinde endoskop ile mideye girdik. Midede mavi, turuncu, pembe olmak üzere 3 adet balon yabancı cisim forsepsi ile çıkarıldı. Balonlar mideden çıkamayacak kadar büyük olduğunu ve bunların mide asidi ile hiçbir hasar görmediğini fark ettik. Balonlar hastamızın soluk borusuna kaçsa idi daha vahim bir tablo ile karşılaşabilirdik. Neyse ki uygun zamanda müdahale ile bu yabancı cisim yutulması olgusu sorunsuz bir şekilde tedavi edildi."