18 Ekim 2022 günlük burç yorumları! Bugün sizi şifa ve para bekliyor!

18 Ekim 2022 günlük burç yorumları! Bugün sizi şifa ve para bekliyor!
18 Ekim 2022 günlük burç yorumlarında şifa ve para konuları gündemde. Oğlak burçları kısa seyahatlere hazırlıklı olmalısınız. Yay burçları dertleriniz paylaştıkça azalabilir. Yardım almaktan çekinmemelisiniz. İşte 18 Ekim 2022 günlük burç yorumları…

KOÇ BURCU

Sağlığınıza kavuşacağınız, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki problemleri çözümleyebileceğiniz güzel enerjiler altındasınız. Parasal konularla ilgili fırsat kapılarının açılacağı önemli iş anlaşmalarının sağlanacağı, zorlukların içinden feraha kavuşulacak özel etkiler altındasınız.

BOĞA BURCU

Beraberliğinizde çıkan huzursuzlukların yerini bugün daha uyumlu ve birbirine kenetlenen enerjiler alacak gibi görünüyor. Kalabalık ortamlarda bugün bulunmak isteyebilirsiniz. Beraberliğinizde hayallerinizi gerçekleştirmek için gökyüzü arkanızda.

İKİZLER BURCU

Evinizin içerisindeki tamirat ve önemli süreçler bugün itibariyle daha rahatlayacak gibi görünüyor. Anne ya da babanızın rahatsızlıkları bulunuyorsa şifa bulacağı destekler arkanızda.

YENGEÇ BURCU

Sevdiğiniz kişiyle flört, kardeşlerinizden ve yakın arkadaşlarınızdan gelen haberlerle bugün oldukça mutlu olacaksınız. Kısa bir tatile çıktıysanız eğlenmek sizi mutlu edecek gibi görünüyor.

ASLAN BURCU

Parasal anlamdaki gelişmelerle birlikte evinizin içerisini dekore etmek, mobilya ve eşya almak isteyebilirsiniz. Gün içerisinde annenizle olan uyumunuz şahane görünüyor. İç dünyanıza yönelmeniz sonucunda daha huzurlu enerjiler aktifleşecek.

BAŞAK BURCU

Kısa tatiller, yakın arkadaşlarınızın organize edeceği aktivitelerle birlikte eğlenceli bir gün sizinle birlikte. Kalbiniz boşsa alacağınız haberler sizi oldukça mutlu edebilir. Yeni bir eğitime girmek ve kendinizi göstermek için şans sizden yana.

TERAZİ BURCU

Borçlar ve alacaklılar. Gelen ve giden bir enerji söz konusu. Para geldiği gibi gidebilir aman dikkat. Gizlediğiniz bazı sırların ortaya çıkma ihtimali bulunuyor, şimdiden söylemek ileride yaşayacağınız keşkelerin önüne geçebilir.

AKREP BURCU

Kendinizi kalabalık ortamların içinde çok güzel göstereceğiniz ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek güzel enerjiler ile karşılaşacağınız enerjiler sizinle birlikte olacak. Bugün kendinizle temas etmek oldukça önemli. Güzelleştiğiniz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz.

YAY BURCU

Pek çok zorluk karşısında güçlü olan tutumunuz ve ilahi kaynaklardan alacağınız yardım bugün sizlerle olacak. Gizli düşmanlar ve sırlar bulunuyorsa güvenmediğiniz kişilere dertlerinizi anlatmamaya özen gösterseniz iyi olacak gibi görünüyor.

OĞLAK BURCU

Uzak bir seyahate çıkma planı gündeminizde gökyüzü sizi destekliyor. Uzunca zamandır istediğiniz bir eğitime başlama, yabancı kişilerle iletişim kurma veya üniversite macerasına başlıyorsanız isminizden söz ettireceksiniz.

KOVA BURCU

İş hayatınızda netlik kazanacak enerjiler sizinle birlikteyken, finansal konularda yöneticilerinizden beklediğiniz desteği görebileceğiniz etkiler altında olabilirsiniz. Babanızın ya da annenizin sağlığıyla ilgili bir operasyon sürecindeyseniz, korkmayın ilerleyen günlerde toparlıyor olacak.

BALIK BURCU

Ruhsal kaynaklardan yardım aldığınız güzel bir süreçten geçiyorsunuz. Eşinizle birlikte aile ve akrabalarınızı işin içine katacağınız güzel aktiviteler yapmak ruhunuza iyi gelebilir. İş hayatınızda zorlandığınız konuların hukuki kurallarına dikkat etmek önemli.