Hayat Bugün dizisi çarşamba akşamı başlıyor! Hayat Bugün dizisi New Amsterdam'ın uyarlaması mı?

Hayat Bugün dizisi çarşamba akşamı başlıyor! Hayat Bugün dizisi New Amsterdam'ın uyarlaması mı?
Show TV'nin yeni dizisi Hayat Bugün oyuncu kadrosuyla şimdiden konuşulmaya başlandı. Oldukça başarılı oyuncularla anlaşma yapan dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. İşte Hayat Bugün dizisi ile tüm detaylar...

Hayat Bugün dizisi ilk bölümüyle Show Tv ekranlarında yayınlanacak. İlk bölüm fragmanıyla dikkatleri çeken Hayat Bugün dizisinin konusu merak konusu oldu. İzleyiciler, dizinin oyuncu kadrosunu ve konusunu araştırıyor. Peki, Hayat Bugün dizisi konusu ne? Hayat Bugün oyuncuları kimler? Hayat Bugün hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde...


HAYAT BUGÜN DİZİSİ KONUSU NE?

Başhekim Barış Güvener, İstanbul'un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi'ne atanır. Ancak zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü zor bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi yeniden yazılmaya başlanır. Barış; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; hem kendi hayatındaki zorluklarla mücadele edecek, hem de tek tek kalplerini kazandığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için zorlu bir savaşa girecektir.

HAYAT BUGÜN OYUNCULARI KİMLER?

Başrol oyuncuları; Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol'un yer aldığı dizi yeni tanıtımıyla övgü dolu yorumlar alırken ekran yolculuğu için de geri sayım başladı. Hayat Bugün'de; Ulas¸ Tuna Astepe "Başhekim Doç. Dr. Barış Güvener'', (Dr. Max Goodwin), Hazar Ergüçlü "Doç. Dr. Suzan Mayer" (Dr. Helen Sharpe), Tansel Öngel "Doç Dr. Aras Erdem" (Dr. Floyd Reynolds), Hande Doğandemir "Doç. Dr. Derin Nalbantoğlu" (Dr. Lauren Bloom), Mert Denizmen ''Prof. Dr. Andaç Sağlam" (Dr. Iggy Frome) ve S¸erif Erol "Prof. Dr. Ali Haydar Oruçov" (Dr. Vijay Kapoor) karakterleriyle ekranda olacaklar.

HAYAT BUGÜN HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Hayat Bugün Çarşamba günü saat 20.00'da Show Tv ekranlarında yayınlanacak.

HAYAT BUGÜN DİZİSİ UYARLAMA MI?

David Schulner'in hem yaratıcılığını hem de yapımcılığını üstlendiği 'New Amsterdam'ın ilk uyarlaması olan 'Hayat Bugün'ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, uyarlama senaryo Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından kaleme alınıyor.