HDP'li milletvekilleri kaza yaptı! 1 kişi hayatını kaybetti

HDP'li milletvekilleri kaza yaptı! 1 kişi hayatını kaybetti
HDP Milletvekilleri Dersim Dağ, Ömer Öcalan ve Nusrettin Maçin'in içinde olduğu araba kaza yaptı. Kazada diğer aracın şoförü olan taksici hayatını kaybetti. Milletvekillerinin sağlık durumu ise iyi.

HDP'li Milletvekilleri Dersim Dağ, Ömer Öcalan ve Nusrettin Maçin'in içerisinde olduğu araç Ankara'da kaza yaptı. Milletvekillerinin durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazaya karışan ticari taksinin şoförü ise yaşamını yitirdi.

HDP, Milletvekilleri Öcalan, Dağ ve Maçin ile parti üyelerinin karıştığı kaza ile alakalı açıklama yaptı. Aracın Milli Kütüphane kavşağında ticari taksi ile çarpıştığını kaydeden HDP’nin açıklamasında taksi şoförünün yaşamını yitirdiği de belirtildi.

HDP’den kaza ile alakalı yapılan açıklama şöyle:

“Bu sabah Milletvekillerimiz Ömer Öcalan, Dersim Dağ, Nusrettin Maçin ve parti üyelerimizi havaalanına götüren parti aracımız, Milli Kütüphane kavşağında ticari taksi ile çarpışmıştır. Kazada milletvekillerimiz hafif yaralamış, taksi şoförünün yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Milletvekillerimiz hastanede müşahede altına alınmışlardır.”