13 Ekim'de burçları neler bekliyor? Yeni iş ve aşk kapıları mı açılıyor?

13 Ekim'de burçları neler bekliyor? Yeni iş ve aşk kapıları mı açılıyor?
13 Ekim 2022 günlük burç yorumlarında yeni aşk ve iş kapıları açılacak. Bir yola girmek için hazırlanan Aslan burçlarının dikkatli olması gereken detaylar var. Öte yandan Başak burçları sağlıklarına dikkat etmeliler. İşte 13 Ekim 2022 günlük burç yorumları…

KOÇ BURCU

Çok uzun zamandır ne yapsanız olmayan bir döngünün içinden geçiyordunuz. Şimdi aslında enerjiler kendinizi göstermeniz için fırsat tanıyor sizlere. Bulunduğunuz ortamlarda ilgiyi kendi üzerinize toplayacaksınız. Dış görünüşünüzü değiştirebilir, yeni bir imaj ve stil yaratabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Hastane ve kapalı alanları tetikleyen enerjiler sizinle birlikte olacak. Olası kronik rahatsızlıklarınıza çok dikkat ederken, salgın hastalıklara karşı özellikle bu bir kaç gün içerisinde risklere açık ortamlarda bulunmamaya özen gösterebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Dua ve dileklerinizin bir anda gerçekleştiğini görürseniz aman ha sakın şaşırmayın. Güzelliklerin yanında içinizde yara olan bir konu bu belki eski bir beraberliğiniz, eski evliliğinizden alacağınız üzücü haberler içinizde huzursuzluk yaratabilir Bu kişiye tekrar olumlu cevap vermek istiyorsanız biraz gözlem zamanı.

YENGEÇ BURCU

İş hayatınızda değişecek yeni enerjilerin içerisinde olabilirsiniz. Bu yeni bir kariyer yolculuğu olabileceği gibi, iş arıyorsanız yeni şart ve fırsatlar, projeler oluşmaya başlayabilir. Eşinizin ailesinde ve kendi ailenizde üvey bağlarınızın bulunduğu akrabalarınızın olası sağlık sıkıntıları ve operasyonlar söz konusu olabilir.

ASLAN BURCU

Evliliğiniz, eşiniz ve beraberliğinizle ilgili önemli bir dönemecin içerisinde olabilirsiniz. Uzun soluklu ilişkiler açısından ya evliliğe gitsin ya da ayrılalım sinyalleri adeta çalınıyor gibi. Evliliklerin içerisindeyse dayanılmaz sorunların karşısında yeni bir yol ayrımına doğru gidilebilecek bir süreç bekliyor olabilir. Bu süreç eşinizin iş hayatı sebebiyle evde bulunmaması ya da yeni bir yaşam alanına yerleşme hazırlıkları şeklinde de gelişebilir.

BAŞAK BURCU

Ameliyat, operasyon ve sağlık kontrollerinizi yaptırmanız gereken önemli bir döngüden geçiyor olabilirsiniz. Sağlığınız yerindeyse yeni bir diyet programı, pilates, yoga gibi çalışmalar ruhunuza çok iyi gelebilir. İş hayatınızdaysa çalışma ve takım arkadaşlarınızla ilgili zorlandığınız konular bu hafta itibariyle yön değiştirecek olabilir.

TERAZİ BURCU

Hukuksal konularla ilgili önemli adımların atılacağı önemli bir sürecin içerisinde bulunabilirsiniz. Yakınlarınızın kaybı sonucu oluşan miras ve alamadığınız paralarla ilgili Perşembe günüyle birlikte işlemler hızlanabilir. Dış ülkeler, tayin ya da uzak bir yere taşınmak için girişimlerde bulunuyorsanız bu hafta itibariyle hayatınızda gelişecek konular açısından hız kazanacak bir süreç sizinle birlikte.

AKREP BURCU

Uzun süren iş yolculukları açısından önemli bir süreçtesiniz. Enerjinizi dengelemelisiniz. İş hayatınızda yeni gelişecek olan koşullar beraberliğiniz içerisinde ufak çaplı krizlere sebep verebilirmiş gibi görünüyor. İş hayatınızda gelişen olayların hukuki konulara uygun olup olmadığını kontrol etmeniz oldukça önemliymiş gibi görünüyor.

YAY BURCU

Romantik vakitler geçireceğiniz özel zamanlardan geçecek olabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken konu beraberliğiniz hakkında çıkabilecek dedikodulara oldukça açıksınız. Yakınlarınızın eleştirisi sizi bu haftayla birlikte gündelik yaşantınızı etkileyecek konular oluşmasına sebep olabilir. Herkese her şeyi anlatmanın ne kadar yorucu olduğunu hissettiğiniz günlerden geçerken yakın arkadaş, dostlar ya da kardeş, akrabalarınızla oluşabilecek küslüklere aman dikkat.

OĞLAK BURCU

Evinizin içerisinde kendinizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Ruhunuzun maddi ve manevi açıdan yorulduğu süreçlerden geçtiğini hissediyor olabilirsiniz. İçsel anlamda bugün itibariyle aşk kırgınlıklarınız oluşabilir. Ben bu beraberliğin neresindeyim diye kendinize soru sorduğunuz zamanlardan geçebilirsiniz. Cevapları kesin hükümlü vermeden önce biraz akışta kalmak sizin için önemli gibi görünüyor.

KOVA BURCU

Koç Burcunda gerçekleşen Yeniay'la birlikte enerjiler sizin için gümbür gümbür olacak nitelikte. Yöneticilerinizle ilgili olan sözleşme ve çeşitli konularda sıkıntılar yaşamanız karşısında sakinliğinizi korumanızı istiyorum. Çünkü gerçekten güçlendiğiniz bir döngüden geçiyorsunuz. Ancak bu gücü nasıl kullanacağınız oldukça önemli gibi görünüyor. Hakkaniyetli olduğunuz her türlü konuda arkanızda ilahi bir destekle ilerleyeceğinizi asla unutmayın.

BALIK BURCU

Parasal konularla ilgili yeni atılımların içerisinde bulunacağınız önemli bir döngüden geçiyor olabilirsiniz. İş aradığınız bir süreçten geçiyorsanız şanslı fırsatlar özellikle bugünlerde oluşmaya başlayabilir gibi görülebilir. İş yerinizde olası taşınma ya da yer değişikliği, başka bir şubeye tayin ya da karlı kısa seyahatler de gündeminizde olacakmış gibi görünüyor.