Zonguldak'ta bir başına kalan felçli adam yakınından yardım istedi! Olumsuz yanıt alınca gözyaşlarına boğuldu!

Zonguldak'ta bir başına kalan felçli adam yakınından yardım istedi! Olumsuz yanıt alınca gözyaşlarına boğuldu!
Bugün Zonguldak'ta yaşananlar göz doldurdu. 72 yaşındaki Muammer Cengiz, karısı şeker komasına girdiği için hastaneye kaldırıldı. Evde bir başına kalan ve felçli olan Cengiz, yakınını arayıp yardım istedi. İstediği yardımı alamayan felçli adam 112'den yardım istedi.

Bugün Zonguldak'ta yaşananlar 'insanlık ölmüş' dedirtti. Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan, tır şoförlüğünden emekli 72 yaşındaki Muammer Cengiz'in eşi şeker komasına girince hastaneye kaldırıldı. Bunun üzerine evde yalnız kalan felçli adam 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

EVE BALKONDAN GİRMELERİNİ İSTEDİ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaşlı adamın yakınlarına ulaşmaya çalışan ekipler bu arada Muammer Cengiz ile de telefonla irtibat kurmaya çalıştı; ancak eşinin hastanede olduğunun öğrenilmesi sonrası yaşlı adam ekiplerin eve balkondan girmelerini istedi.

KOLTUKTA AĞLAR VAZİYETTE BULDULAR

Merdivenle balkondan giren itfaiye ekipleri yaşlı adamı koltuğun üzerinde ağlar vaziyette buldu. Kapının açılmasının ardından eve giren sağlık ekipleri Muammer Cengiz'in tansiyon ve şekerini ölçtü. Değerlerin yüksek çıkması üzerine yaşlı adamın acil servise götürülmesi kararlaştırıldı.

YARDIM İSTEDİĞİ YAKININDAN ALDIĞI CEVAPLA BİR KEZ DAHA YIKILDI

Cep telefonundan bir yakınını arayan Muammer Cengiz cevap alamayınca polis memurundan yardım istedi. Polis memurunun aradığı yakını telefonu açtı. Ancak yaşlı adamın yanına gelemeyeceğini söyleyip İstanbul'a yolculuk edeceğini söyledi. Bu kez gözyaşlarına boğulan yaşlı adam, yalnız kalınca ölmekten korktuğunu söyledi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Ekiplerin teselli etmesiyle sakinleşen Cengiz, sedyeyle ambulansa alındı. Felçli adam ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken diğer ekipler de olay yerinden ayrıldı.