Yalı Çapkını 4. bölüm fragmanı ekranlara bomba gibi düştü! Seyran'a şok ziyaret!

Yalı Çapkını 4. bölüm fragmanı ekranlara bomba gibi düştü! Seyran'a şok ziyaret!
Yalı Çapkını dizisinin enerjisi, konusu ve oyuncuları ile çok beğenildi. Seyran ve Ferit'in atışmaları sosyal medyada çok konuşulurken, 4. bölüm fragmanı iyice heyecanlandırdı.

Yalı Çapkını 1. bölümü ile ekran başındakilerden tam not almayı başardı. Gaziantep’ten İstanbul’a gelin gelen Seyran ve eşi Ferit’in dolu dizgin hayatı epey ilgi çekti. Star TV’nin yeni projesinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ gibi isimler yer alıyor. Cuma günü heyecanla beklenirken Yalı Çapkını 4. bölüm fragmanı da görücüye çıktı. Yalı Çapkını, 23 Eylül Cuma akşamı seyircinin karşısına çıktı. Gaziantepli bir ailenin oğullarına uygun gelin adayı aramasıyla başlayan dizinin senaryosunu Mehmet Barış Günger ele alıyor.

  YALI ÇAPKINI KONUSU NEDİR?

Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın bir dediği iki edilmeyen torunu Ferit'in evlenmesine karar vermesiyle başlayan hikaye beklenen fazla ilgi gördü. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan aday Suna iken İstanbul’a gelin giden isim kardeşi Seyran oldu. Evlenmek istemediği için sevgilisinden kendisini kaçırmasını isteyen Seyran’ın reddedilmesi herkesin yüreğini sızlattı.

YALI ÇAPKINI 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbul’a ve Korhan Ailesi'ne alışmaya çalışan Seyran’ın mücadelesi ilgiyle izlendi. Halis Ağa’nın torunu Ferit’i yola sokmak için çırak olarak çalıştırması işe yaramadığı gibi Ferit’i daha da öfkelendirdi. Öte yandan Gaziantep’te Suna hakkında söylenenler Kazım’ı delirtti. Önce kızını feci şekilde döven baba ardından ailesini de alıp İstanbul’a gitme kararı aldı. Yalı Çapkını 3. bölümün son sahnesi gündeme oturdu. Suna’nın başına gelenlerden Ferit’i sorumlu tutan Seyran, sinirden küplere binmişken Ferit’in öpücüğüyle dumur oldu!

 YALI ÇAPKINI 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yalı Çapkını dizisinde heyecan zirveye ulaştı. Gaziantep’ten gelen ailesini karşılamak isteyen Seyran, İfakat’ın engeline takılacak. Ferit tarafından öpülen Seyran’ın tepkisi herkes tarafından merak ediliyordu. Yeni bölümde Seyran, Ferit’e tokatı basacak. Öte yandan Yalı Çapkını 4. bölümde ortaya çıkan bir detay en az Seyran kadar ekran başındakileri de şaşırtacak! Seyran’ın kayınpederi ve evin yengesi Ibaka's öpüşürken gördüğü sahne ekranlara damga vururken, şaşkın gelinin bu olayı Ferit ile paylaşıp paylaşmayacağı merak edilecek. Yalıdaki akşam yemeğinde yaşanan Halis Ağa öfkesi bu kez Ferit’i ağlatacak! Seyran ise gözyaşları içinde masadan kalkan kocası Ferit’in peşinden gidecek. Fragmandan anladığımız kadarıyla Yalı Çapkını dizisinde tansiyon gittikçe yükseliyor! Yalı Çapkını 4. yeni bölüm 15 Ekim Cuma akşamı Star tv’de yayınlanacak.