Dünya bu işkenceyle çalkalandı! Yeni doğum yapan kadına köpekleri emzirtti!

Dünya bu işkenceyle çalkalandı! Yeni doğum yapan kadına köpekleri emzirtti!
Suudi Arabistan'daki bir işletmenin patronunun yeni doğum yapan Kenyalı çalışanını köpeklerini emzirmeye zorladığı görüntüler, dünyada tepkiler topladı. İnanılmaz olayda, Kenya'da büyük yankıları sürerken, Kenya Sendikalar Merkez Örgütü (COTU) Genel Sekreteri Francis Atwoli, Kenyalıların Suudi Arabistan'da çalıştırılmaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kenya'daki ailesini bırakıp Suudi Arabistan'da çalışmaya giden kadının başına gelenler, duyanları büyük üzüntüye uğrattı. Bir işletmede çalışmaya başlayan kadın, bir süre sonra patronunun zorbalıklarına maruz kaldı.

YENİ DOĞUM YAPMIŞ KADINI KÖPEKLERE EMZİRTTİ

Genç kadının yeni doğum yaptığını öğrenen patron, iddialara göre iş yerindeki köpeklerini kadına emzirterek videoya aldı. Ayrıca aşağılayıcı ifadeler kullandı. Kadına işkence yapıldığına ait fotoğrafların ortaya çıkması ise büyük yankı uyandırdı.

OLAY ÇOK TEPKİ ÇEKTİ

Kenyalı kadına yönelik işkencenin videosunun da ortaya çıkması, Kenya'da büyük yankı uyandırdı. Kenya Sendikalar Merkez Örgütü (COTU) Genel Sekreteri Francis Atwoli, Kenyalıların Suudi Arabistan'da çalışmaya gönderilmesinin yasaklanmasını istedi.