Ercan Saatçi ile Çok Akustik programı yayından mı kaldırıldı? Neden yeni bölümü yok?

Ercan Saatçi ile Çok Akustik programı yayından mı kaldırıldı? Neden yeni bölümü yok?
Her Cumartesi akşamı Star TV erkanlarında çıkan ve seyirciye unutulmaz gece yaşatan Ercan Saatçi ile Çok Akustik programı yeni bölümü yayınlanmadı. Hayranları ise neden yayınlanmadığını araştırırken, Ercan Saatçi ile Çok Akustik bitti mi? sorunun cevabını merak ediyor.

Star Tv ekranlarında Ercan Saatçi ile Çok Akustik programı Cumartesi geceleri yayınlanmaktaydı. Ercan Saatçi ile Çok Akustik'in yeni bölümü neden yayınlanmadığı araştırılmaya başlandı. Star Tv yayın akışında Ercan Saatçi ile Çok Akustik programının olmaması Ercan Saatçi ile Çok Akustik bitti mi? Ercan Saatçi ile Çok Akustik bugün neden yayınlanmadı sorularını beraberinde getirdi.

ERCAN SAATÇİ İLE ÇOK AKUSTİK BİTTİ Mİ?

Ercan Saatçinin sunduğu Çok Akustik programı 13.bölümü yayın hayatında geride bırakmıştı. Reyting sıralamasında istediğini alamayan yapımcının programa devaM edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Çok Akustik programının  Twitter adresinden yaptığı sizlerden çok kısa bir izin istiyoruz şeklindeki açıklama programın bittiğini düşünen sevenlerinin yüreğini ağzına getirmişti. Ancak merak etmeyin programın çekimlerine kaldığı yerden devam ettiği bilgisi medyada yerini aldı.

"ÇOK KISA BİR İZİN İSTİYORUZ"

Çok Akustik resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Söz konusu paylaşımda; "Yeni Sezon Çekimlerimiz başladı!
Harika konuklarımızla,çok akustik şarkılarla, türkülerle ve sohbetlerle, yakında Star’da buluşmak için  çok kısa bir izin istiyoruz…" ifadelerine yer verildi.