Aziz gitti, Ömer geldi! Murat Yıldırım’ın Teşkilat’ta oynadığı Ömer karakteri kim?

Aziz gitti, Ömer geldi! Murat Yıldırım’ın Teşkilat’ta oynadığı Ömer karakteri kim?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük izleyici kitlesine sahip olan Teşkilat dizisinin oyuncuları merakla araştırılıyor. En çok araştırılan isim ise diziye yeni giriş yapan Ömer karakteridir. Peki, Teşkilat Ömer kim? Teşkilat Ömer karakteri kim?

 Geçtiğimiz sezon Show TV’de başlayan Aziz dizisi, sezon finali yaparak ekrana veda etmişti. Ancak ilerleyen süreçte dizinin yeni sezon için yazılan hikayesinin beğenilmediği ve devam etmeyeceği öğrenildi. İzleyenleri üzen bu gelişmenin ardından Murat Yıldırım’ın Teşkilat dizisine transfer olması gündeme geldi.

MURAT YILDIRIM BAŞROLE GELDİ

Yıldırım, Aziz dizisinin kahramanı Aziz olarak çok sevilmişti. Ramo’nun ardından yine dikkat çeken bir karaktere hayat vermişti Murat Yıldırım. Bu kez TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat ile dönecek ekrana. Dizide Deniz Baysal Yurtçu’nun, Çağlar Ertuğrul ayrılığından sonra partnersiz kalması konuşuluyordu. Dizinin çekimlerinin başlamasına karşılık bir erkek başrol oyuncunun olmaması da dikkatleri çekiyordu.  Sonunda aranan kan bulundu! Aziz’in final yaptığının netleşmesinden sonra Yıldırım’ın ismi de Teşkilat ile anılmaya başlandı. Hikayesi Ankara’dan İstanbul’a taşınacak olan Teşkilat, yeniliklerle dönmeye hazırlanıyor! 3. sezonu ile TRT1’de 2 Ekim akşamı yerini alacak.

2 EKİM'DE EKRANDA

Pazar akşamlarının sevilen dizisinde Murat Yıldırım’ın kimi oynayacağı da ayrı bir merak konusuydu. Bu soru da yanıtını buldu! Yıldırım, istihbarat ajanı Ömer rolünde. Yayınlanan fragmandaki aksiyon dolu sahnelerde oyunculuğu ile de ayrıca izleyici tarafından şimdiden diziye yakıştırılmış görünüyor.

FRAGMANI ÇIKTI

Murat Yıldırım, dizide ‘Ömer Atmaca’ karakterine hayat verecek. Ömer karakterinin hikayesi ve Zehra ile yollarının kesişme sahneleri de merakla bekleniyor. Aralarında bir yakınlık olup olmayacağını izleyip göreceğiz ama Ömer Atmaca, Teşkilat dizisine hızlı girecek!

Peki kimdir bu Ömer Atmaca? İşte yanıtı: Ekibe yeni dahil olan Ömer, babasının erken yaşta kendilerini terk etmesiyle ailesinin yükünü sırtlamıştır. Zorluklarla geçen yılların ardından azmi ve üstün yeteneği sayesinde Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarılı bir mensubu olmuştur. Kritik bir operasyonun dönüşünde yaşadığı acı olayın etkisiyle sarsılan Ömer, bu olayın sorumlularını ararken kendi hayatıyla ilgili bilmediği gerçeklerle yüzleşecektir.

Teşkilat dizisi 3. sezonuyla 2 Ekim Pazar günü saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak…