Dünyayla Benim Aramda dizisinin başrol oyuncusu Metin Akdülger neden yok? Hangi bölümde çıkacak?

Dünyayla Benim Aramda dizisinin başrol oyuncusu Metin Akdülger neden yok? Hangi bölümde çıkacak?
Dünyayla Benim Aramda dizisi 3. bölümüyle mükemmel bir çıkış yakaladı. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan'ın oyunculuk performansları dillere destan olurken, dizinin 4. başrol oyuncusunun hala ortalarda gözükmemesi seyircilerde merak uyandırdı. Peki Metin Akdülger neden yok? Diziye ne zaman katılacak?

Haziran ayında Türkiye’deki izleyici ile buluşan Disney Plus’ın ikinci yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda, 14 Eylül’de abonelerle buluşmuştu. Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldıkları dizi, uzun süre bu üç isimle anılmıştı. Ancak dizinin gösterimine kısa bir süre kala afişin ortaya çıkması ile birlikte dizide bir ismin daha kilit rolde olduğu anlaşıldı. Afişte olduğuna göre öyle olması gerekiyordu. Ancak şu ana kadar yayınlanan bölümlerde o oyuncu henüz ortada yok. 

METİN AKDÜLGER 3 BÖLÜMDE DE YOKTU

Aylar boyunca çekimleri devam ederken diziyle ilgili hemen hemen hiç bir bilginin sızmaması da afişin böylesi dikkat çekmesinde etkiliydi. Oyuncuların gizlilik sözleşmesi yaptıkları, Demet Özdemir’in tüyo vermemek için çırpınırken ‘anlatamam yasak var’ sözleriyle de biliniyordu. Afişin ortaya çıkması ile birlikte dizinin oyuncularından Metin Akdülger’in de hikayede kilit bir rolde olduğu anlaşıldı. Afişte Sancaktutan, Özdemir ve Gülsoy ile birlikte yer alan Akdülger’in başrollerden biri olduğu ve hikayede dikkat çeken bir role imza atacağı da görüldü.

5. BÖLÜMDE GELECEK

Şu ana kadar 3 bölümü yayınlanan dizi, her hafta tıpkı televizyonda olduğu gibi bölüm bölüm yayınlanacak. Hikayede Hikayede Demet Özdemir İlkin, Buğra Gülsoy Tolga ve Hafsanur Sancaktutan da Sinem karakterlerine hayat veriyorlar. Metin Akdülger’in ise diziye 5. bölümde dahil olacağı ifade ediliyor. Dizide Metin Akdülger’in Kenan karakterine hayat vereceği ifade edilmekte. Sevgilisi Tolga’nın kendisine olan aşkını sınamak için Sinem ile işbirliği yapan İlkin’in hayatına Kenan girecek.

İLKİN İLE AŞK YAŞAYACAK

Tesadüfen gelişen bu ilişkinin nerelere gideceği merak konusu. Kenan’ın o zamana kadar ilişkilerde yaşananları, iyileştirme gücüyle başka bir yöne doğru kaydıracağı belirtiliyor hikayede. Metin Akdülger, diziyle ilgili yaptığı açıklamada “Heyecanlıyım. Ben biraz sonra dahil oluyorum proje ama daha çok işin heyecanı için heyecanlıyım. Nasıl bir sonuç çıktığı için heyecanlıyım. Kenan biraz parçalı bulutlu bir karakter. Biraz sırları olan birisi ve hayatını kendi sırları üzerinden insanları iyileştirmeye adamış birisi” bilgisini vermişti…