Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ilk bölümü bu akşam hangi kanalda yayınlanacak? Saat kaçta başlıyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ilk bölümü bu akşam hangi kanalda yayınlanacak? Saat kaçta başlıyor?
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam' bu akşam ATV'de yolculuğuna başlıyor. Güçlü kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle seyirci karşısına çıkacak olan dizi, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Estetik operasyon geçirerek yeni bir hayata başlayan Cezayir Türk adlı devlet görevlisinin deşifre olması sonrasında yaşadıklarını anlatan iddialı dizi, aksiyon sahneleriyle de diziseverlerde merak uyandırdı.

DİZİ BU AKŞAM YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

Aile ilişkileri ve tutkulu aşklara yer verilen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 1. bölümü bu akşam saat 20.00'de ATV'de yayın hayatına başlıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümleri her salı günü saat 21.00'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı izleyiciyle buluşacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZSAM KONUSU NEDİR?

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZSAM OYUNCULARI KİMLER?

 Oktay Kaynarca (Cezayir/Temur Türk), Ebru Özkan (Leyla), Mina Derman (Suna), Pelin Akil (Firuze), Melisa Duru Ünal (Mercan), Işıl Yücesoy (Gülendam), Kerem Kupacı (Ethem), Değer Alp (Canan), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ahmet Yıldırım (Cafer), Eren Vurdem (Azamet), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Aslı Sevi (Azade), Hakan Karahan (Dumrul), Ragıp Savaş (Atakan), Burcu Binici (Meltem), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Erkan Sever (Orhan), Pelin Uluksar (Süheyla), Ömer Kurt (Kerim), Ziya Kürküt (Bekir), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Umut Mirza (Necip), Selçuk Kılıç (Birkan), Aylar Melayeva (Sevim), Mert Kırlak (George Bagnall), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Burak Altay (Habib), Yavuz Sahin, Mirza Bahattin Dogan, İnanç Konukçu, Onur Kirat, Ümit Anaç gibi isimler yer alıyor.