Tüm İstanbul'da felakete neden olan metrobüs kazasının ardından merak edilmişti! Ekrem İmamoğlu kaza günü neredeydi?

Tüm İstanbul'da felakete neden olan metrobüs kazasının ardından merak edilmişti! Ekrem İmamoğlu kaza günü neredeydi?
Sabah gazetesi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında 4 metrobüsün çarpılması sonucu meydana gelen kaza meydana geldiğinde konsere gittiğini iddia etmişti. İBB Başkanı İmamoğlu'nun olayın gerçekleştiği sıralarda Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Odatv'nin haberine göre; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, cuma akşamı saat 18:00 sularında Kemerburgaz Kent Ormanı'nda danışmanı Ertan Yıldız ile bir araya geldi. Kazanın haberini bu sırada alan İmamoğlu, kendisinin bölgeye gitmesinin çalışmaları olumsuz etkileyebileceğini tahmin ederek Kemerburgaz'da kalmaya kara verdi. Sonrasında ise asıl programının gerçekleşeceği yer olan, Ahmet Davutoğlu'nun Göktürk'teki evine doğru yola çıktı.

Davutoğlu ziyaretini saat 22.00 gibi sonlandıran İmamoğlu ondan sonra da metrobüs kazasında yaralananları ziyaret etmek amacıyla Avcılar'a geçti. Akabinde olaya ilişkin bilgilendirme aldı. İBB Başkanı daha sonra sosyal medya hesaplarından hastane ziyaretini şu ifadelerle paylaştı:

"Bu akşam İstanbul'da hepimizi üzen bir kaza yaşadık. Yaralı vatandaşlarımızı hastanede ziyaret ettim. Hepsi iyileşene kadar bize emanet. Kaza nedeniyle oluşan aksama nedeniyle tüm hemşehrilerimden içtenlikle özür dilerim."