Beşiktaş'ta sapık taksici ortalığı karıştırdı! Kadınlar çığlık çığlığa bağırdı, taksici kaçmaya çalışırken...

Beşiktaş'ta sapık taksici ortalığı karıştırdı! Kadınlar çığlık çığlığa bağırdı, taksici kaçmaya çalışırken...
İstanbul Beşiktaş’ta bir taksici trafikte ilerlerken kadınlar fotoğraflamaya başladı. Taksideki 2 kadın yolcu, şoförün fotoğraf çektiğini fark edince otomobilden inmek istedi. Taksici ile aralarında tartışma çıkan kadınların çığlık atarak yardım istemesi üzerine polis, taksinin önünü kesti. Yakalanan taksi şoförü serbest bırakıldı.

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bir taksi sürücüsünün trafikte seyir halindeyken dışarıdaki şortlu kadınları fotoğrafladığı öne sürüldü.

KADINLAR ÇIĞLIK ATTI

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda kontrol yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ticari taksi içerisinden 2 kadının yardım çığlık attığını fark edince, aracı durdurmak için harekete geçti fakat taksici polislerden kaçmaya kalktı.

FOTOĞRAFLARI SİLMEYE ÇALIŞTI

Yapılan kontrolde, takside yolcu olarak bulunan 27 yaşındaki F.M.B. ve 32 yaşındaki A.M.  adlı kadınların, 51 yaşındaki H.U. adlı sürücünün dışarıdaki kadınları fotoğrafladığı için araçtan inmek istediği ortaya çıktı. Polis ekiplerini görünce kaçan taksi sürücüsünün fotoğrafları silmeye çalıştığı gerekçesiyle tartışma çıktığı, bunun üzerine kadınların bağırmaya başladığını tespit etti.

"POLİS BAKSIN, 3 TANE FOTOĞRAF ÇEKTİĞİNİZİ GÖRDÜM"

Şoförün yoldan geçen kadının 3 kare fotoğrafını çektiğini söyleyen yolcular sürücüye, "Fotoğraf galerinizi gösterirseniz problem yok. Ben kadın olarak kendimi rahatsız hissediyorum. Sağa çeker misiniz trafik polisi var zaten. İlk müsait yere çekin siz arkada polis var. Ben hanımefendinin fotoğrafını çektiğinizi gördüm. Polis baksın, 3 tane fotoğraf çektiğinizi gördüm. Son 3 fotoğrafı ya bize gösterin ya polise. Ben senin fotoğrafını görmek istemiyorum hanımefendinin fotoğrafını görmek istiyorum. Adalet var bu ülkede böyle at koşturamazsınız" dedi.

“AÇIK SAÇIK FOTOĞRAFIM VAR"

Kadınlara, fotoğraf çekmediği konusunda ısrarcı olan sürücü ise, "Hanımefendi neden beni zora sokuyorsunuz. Sen çektin diyorsun da ben çekmedim. Benim özelime girmeyin. Özel bir fotoğrafım var ondan açmak istemedim. Açık saçık fotoğrafım var. Polis de bakamaz benim özelim. Ben telefonumu gösteremem" dedi.

Yakalanan taksici H.U. soruşturma işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adli makamlar taksiciyi serbest bıraktı.

SÜRESİZ MEN EDİLDİ

Olayın sosyal medyada gündem olmasının ardından, konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; kadınların gizli gizli fotoğraflarını çeken şoför, taksicilikten süresiz men edildi.