10 Eylül 2022 Cumartesi burç yorumları! Dolunay burçları nasıl etkileyecek?

10 Eylül 2022 Cumartesi burç yorumları! Dolunay burçları nasıl etkileyecek?
Her gün okunan burç yorumları bugünde astroloji severler tarafından araştırılıyor. 10 Eylül Cumartesi 2022 burç yorumları, dolunayın etkisinden nasıl etkileyecek? İşte dolunayın burçlar üzerindeki etkisi...

Balık Dolunay'ı etkisiyle Kova burcu gayrimenkul alımı yapabilir. Terazi burcu belirsiz hissettiği konuların ayrımına varacak. Peki Balık Dolunayı'nın burçlara sürprizleri neler? İşte yanıtı...

KOÇ

Koç burcu 10 Eylül Dolunayından en çok etkilenen burç olabilir. Sağlık ve psikoloji alanında ön plana çıkan olaylara gebe. Bulaşıcı hastalıklar konusunda dolunay Koç burcuna sürpriz yapabilir. Maddi kazanç konusunda ise kritik kararlar alınabilir.

BOĞA

10 Eylül dolunayında sosyal çevre ve arkadaşlıklar arasında bazı pürüzler çıkabilir. Aşk konusu da gündeme gelebilir.

YENGEÇ

10 Eylül Balık dolunayı ile birlikte yengeç burcunda yeni insanların hayatınıza girme zamanı geldi demektir. Beklenmedik gelişmelerle birlikte hayatınız renklenecek.

ASLAN

Aslan burcu 10 Eylül dolunayında para, borç ve ödeme gibi konularda feraha erişecek. Ani para girişleri gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızla ilgili beklenmedik başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK

Başak Burcu 10 Eylül Dolunayı ile; partner, aşk, ilişki ya da ortaklıkla ilgili ani sürprizler gerçekleşebilir. Partner ya da ortakla yurt dışı planı, eğitim kararı, seyahat kararı alabilirsiniz.

TERAZİ

Terazi burcu 10 Eylül Dolunayı ile; çalışma ve iş hayatınızla ilgili belirsizlikler belirli hale gelecek. Daha önceden planladığınız işle ilgili durumlar sonuçlanabilir.

AKREP

Akrep Burcu 10 Eylül Dolunayı ile; aşk, çocuk, hobi ve evlilikle ilgili belirsiz olan konular belirli hale gelecektir. Eğer bekarsanız evlilik kararı alabilirsiniz. Sosyal çevre ve ailenizle ilgili ise ufak tefek sorunlar gerçekleşebilir.

YAY

10 Eylül Dolunayı ile; aile ve ev konularıyla ilgili belirsizlikler belirli hale gelebilir. Ani ev değişikliği ya da ev alım-satımı gerçekleşebilir. Merkür Retro olduğu için ev değişikliği sürecinde dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Kariyer hayatınızla da ilgili belirsizlikler belirli hale gelecektir. Ama bu dönemde iletişime dikkat etmelisiniz.

OĞLAK

Oğlak Burcu 10 Eylül Dolunayı ile; eğitim, kardeşler, yakın çevre, sosyal medya, seyahatlerle ilgili belirsiz konular belirli hale gelebilir. Hobi, aşk, çocuk ya da tatille ilgili ani beklenmedik güzel kararlar alabilirsiniz.

KOVA

Kova Burcu 10 Eylül Dolunayı ile; maddi kaynaklarınız, borç-kazançlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Yeni bir ev ya da taşınmaz alabilirsiniz. Borç, ödemelerle ilgili aksilikler gerçekleşebilir. Ayrıca sağlığınıza ve diz, eklem, kemik, diş problemlerine dikkat etmelisiniz.

BALIK

Balık Burcu 10 Eylül Dolunayı ile; ilişkiniz, ortaklığınız ve kendi hayatınızla ilgili belirsizlikler belirli hale gelecektir. Ayrıca fiziksel değişim yapabilirsiniz. İmajınızı değiştirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ben-sen dengesini kurarsanız beklenmedik güzel kararlar alabilirsiniz.