Dünyayı birbirine katan tweet! Kraliçe II. Elizabeth'in ölüm tarihini aylar öncesinden bildi! Kral Charles'ın ölüm tarihini de açıkladı

Dünyayı birbirine katan tweet! Kraliçe II. Elizabeth'in ölüm tarihini aylar öncesinden bildi! Kral Charles'ın ölüm tarihini de açıkladı
Sosyal medya, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümüyle ilgili bir paylaşımı konuşuyor. Twitter'da bir kullanıcı aylar öncesinde yaptığı paylaşımda 2. Elizabeth'in ölüm tarihini bildi. Paylaşım kısa sürede viral olurken hesap Kral Charles'ın öleceği tarihi de açıkladı.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, dün öğlen saatlerinde yaşamını yitirdi. 96 yaşındaki Kraliçe Elizabeth'in ölüm haberi Buckingham Sarayı tarafından açıklamada yer alan “Kraliçe Balmoral’da huzur içinde öldü" sözleriyle verildi. Kraliçe'nin ölümünün ardından İngiltere'de 12 günlük yas ilan edilirken 73 yaşındaki oğlu Charles tahta geçerek İngiltere Kralı oldu.

ÖLÜMÜNÜ BİLDİ

Ölüm haberinin ardından sosyal medyada bir tweet gündeme bomba gibi düştü. Kraliçenin ölümünden aylar önce yayınlanan bir mesajda II. Elizabeth'in 8 Eylül 2022'de öleceği ifade edildi. Aynı sosyal medya kullanıcısı, Kral Charles'ın da 28 Mart 2026'da hayatını kaybedeceğini iddia etti.

GÜNDEM OLDU

Söz konusu tweet kısa sürede tüm dünyada popüler hale gelirken, twitter kullanıcısı hesabını gizliye alıp profilindeki fotoğrafı da kaldırdı.