Elon Musk'tan kan donduran 3. Dünya Savaşı açıklaması

Elon Musk'tan kan donduran 3. Dünya Savaşı açıklaması
Elon Musk ortalığı karıştırdı! Twitter'ın avukatı; Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın, Twitter'ı satın alma anlaşmasından vazgeçtiğini duyurmadan önce, "3. Dünya Savaşı'na doğru gidiyorsak, Twitter'ı satın almanın anlamı yok" ifadelerini kullanarak banka yetkilisine mesaj gönderdiğini iddia etti.

Business Insider'ın haberine göre; Elon Musk, Twitter'ı satın alma anlaşmasının finansörlerinden olan Morgan Stanley'deki bir bankere 8 Mayıs'ta tartışmaya neden olan mesajlar attı. İddialara göre, Musk, bankere acele etmemeleri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 9 Mayıs Zafer Günü konuşmasını beklemeleri gerektiğini ifade etti.

6 Eylül'deki duruşmada Twitter'ın avukatı, Musk'ın şu mesajları gönderdiğini öne sürdü:

"Birkaç günlüğüne yavaşlayalım. Putin'in yarınki konuşması gerçekten önemli. 3. Dünya Savaşı'na doğru gidiyorsak, Twitter'ı satın almanın bir anlamı yok."

Twitter'ın avukatı, metinlerin 'Musk'ın sözleşmeyi ihlal ettiğini ve kişisel mali kaygılar nedeniyle anlaşmadan geri adım attığını kanıtladığını' söyledi.

KANIT BULUNAMADI

Tesla CEO'sunun avukatı ise, 'mesajların mahkemeye bu bağlamda sunulmasının tamamen saçmalık olduğunu, tam mesajlaşma zinciri yayımlandığında bunun böyle olduğunun anlaşılacağını' söyleyerek "Twitter, teorisini kanıtlayacak bir kanıt bulabilmiş değil. Twitter'ın gerçekte ne olduğuyla ilgili teorisinin gerçekte ne olup bittiğiyle ilgisi yok" dedi.