Apple bombayı bu akşam patlatacak! iPhone 14'ün fiyatı belli oldu! iPhone 14 Pro Max kaç lira?

Apple bombayı bu akşam patlatacak! iPhone 14'ün fiyatı belli oldu! iPhone 14 Pro Max kaç lira?
Apple'ın merakla beklenen tanıtım etkinliği bugün yapılacak. iPhone 14'ün de tanıtılacağı etkinlik öncesi teknoloji tutkunları heyecan ile akşamı bekliyor. iPhone 14'ün vergisiz Türkiye fiyatı belli oldu. Peki iPhone14 kaç lira olacak?

Apple, bugün akşam düzenleyici etkinlikte iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max tanıtımını yapacak. Yeni modelin vergisiz Türkiye fiyatı da netleşmeye başladı.

Fiyatların yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamasıyla birlikte yeni model iPhone için, iPhone 14 Pro Max'in 512 GB depolama özellikli modelin yurtdışı satış fiyatının 27 bin lira ile 29 bin lira arasında olacağı tahmin ediliyor.

Türkiye'de eklenen vergilerle fiyatların 32 bin lirayı geçmesi bekleniyor.

İŞTE YENİ ÖZELLİKLER

• Derinlik efektine sahip kilit ekranı duvar kağıtlarının arka planı, ekran her zaman açık modundayken kaldırılacak ve tamamen kararacak, ön plan ise soluklaşacak. Ayrıca, ön plan, kullanıcı özelleştirmesine bağlı olarak renk ve özellik kenarı vurgularıyla renklendirilecek.

• Widget’lar her zaman açık ekranda görünecek, ancak OLED’in yanmasını önlemek için kullanıcı tarafından fark edilmeyecek şekilde ayarlanan aralıklarla görünüp kaybolacak.

• Bildirimler, iPhone 14 Pro’nun her zaman açık ekran deneyiminin bir parçası olacak. Normal kilit ekranında olduğu gibi, bildirimler birer birer alttan gelecek ve 10 saniye boyunca görünür durumda kalacak. Ekran uyandığında, bildirimler alttan çıkacak ve bildirimlerin kilit ekranında nasıl sunulacağına ise kullanıcı karar verecek.

• Her zaman açık ekranın temel görsel öğeleri bağımsız olarak da özelleştirilebilecek.