Apple Store kapandı! iPhone'a zam mı geliyor? Apple Store çöktü mü?

Apple Store kapandı! iPhone'a zam mı geliyor? Apple Store çöktü mü?
Apple Store tüm dünyada kapandı. Yeni iPhone, iPad, Apple Watch ve AirPods Pro modellerinin ön siparişe açılacağı ifade edilirken eski cihazların mevcut kur üzerinden yeniden fiyatlandırılması bekleniyor. Peki Apple Store neden kapandı? iPhone'a zam mı gelecek? İşte detaylar...

Apple bugün akşam saatlerinde yapmayı planladığı Gelecek Zaman etkinliğinde yeni ürünlerinin duyurusunu gerçekleştirecek. Akıllı telefonlardan kablosuz kulaklıklara, akıllı saatlerden tablet modellerine kadar birçok yeni ürün göreceğiz. Etkinliğe saatler kala Apple Store kapandı. Bu durum Apple ürünlerine zam yapıldığı iddialarına neden oldu.

APPLE STORE TÜM DÜNYADA KAPANDI

Apple Store Türkiye’nin birkaç yıldır neredeyse her kapanışında fiyatlara zam yapıldığı bir gerçek. Bugün de yeni iPhone modelleri, iPad’ler, akıllı saat ve kulaklıklar tanıtıldıktan sonra site güncellenecek.

Bununla birlikte geriye kalan eski cihazlar ise güncel kur üzerinden yeniden fiyatlandırılacak. Apple’ın son yaptığı zam sırasında dolar kurunu ürüne göre 15 ila 16 TL arası belirlediğini biliyoruz. Bugün ise 18.20 üzerinden bir fiyatlandırma yapılması bekleniyor.