Yumurta doğurdu! Adıyaman'da yumurta kıran kadın hayatının şokunu yaşadı

Yumurta doğurdu! Adıyaman'da yumurta kıran kadın hayatının şokunu yaşadı
Adıyaman’da kümesten kahvaltı için yumurta almak isteyen Azra Akın, diğerlerinin iki katı büyüklüğündeki yumurtayı fark etti. Büyüklüğü ile dikkat çeken yumurtayı kırınca içinden başka bir yumurta çıktı.

Adıyaman’ın Samsat ilçesi Taşkuyu köyünde meydana gelen şaşırtıcı olayda, Şeref Akın’ın kümesinde bulunan tavuklardan birisi diğer yumurtaların iki katı büyüklüğünde bir yumurta verdi. Sabah kahvaltıda pişirmek için kümese yumurta almaya giden Azra Akın, şaşırtıcı büyüklükte görünen yumurtayı aldı.

Yumurtayı alarak annesine götüren Azra Akın, farklı olan bu yumurtayı kırarken cep telefonunu çıkardı ve kameraya kaydetmeye başladı. Yumurta kırıldığında içerisinden kabuklu başka bir yumurtanın çıkması üzerine şaşırdılar. İçerisindeki ikinci yumurtayı kırdığında ise normal olarak yumurtanın sarısı ve beyazı çıktı.

Şeref Akın’ın yeğeni Azra Akın, “Sabah kümesten tavukların yumurtalarını almak istediğimde büyük bir yumurta gördüm. Annem yumurtayı kırdığında enteresan bir şekilde içinden bir tane daha yumurta çıktı. Bende bunu görünce çok şaşırdım. Bu güne kadar hiç böyle bir şey görmedik” ifadelerini kullandı.