MasterChef Türkiye'de eleme adayları kim oldu? Eleme potasında şoke eden sözler! Dilan ve Burak arasında ne oldu?

MasterChef Türkiye'de eleme adayları kim oldu? Eleme potasında şoke eden sözler! Dilan ve Burak arasında ne oldu?
MasterChef eleme adayları dün gece belirlendi. 2022 sezonunda yemekler yerine olaylarla gündeme gelen MasterChef Türkiye'nin 6 Eylül tarihli son bölümünde, kırmızı ve mavi takım haftanın birinci dokunulmazlık oyunu ile mücadele verdi. Yarışmacılar ikili düelloda yarıştı. Takım dokunulmazlığını mavi takım kazandı. Kırmızı takımda ise yapılan eleme oylamasında Dilan'ın Burak'a söylediği "Yüreksiz olduğunu düşünüyorum." sözleri olay oldu. Peki, MasterChef'te eleme adayı kimler oldu, kim kazandı?

MasterChef eleme adayları dün gece belirlendi. 2022 sezonunda yemekler yerine olaylarla gündeme gelen MasterChef Türkiye'nin 6 Eylül tarihli son bölümünde, kırmızı ve mavi takım haftanın birinci dokunulmazlık oyunu ile mücadele verdi. 'Uluslararası mutfaktan tavuk yemekleri" konseptinin hazırlandığı gecede yarışmacılar ikili düelloda yarıştı. Takım dokunulmazlığını mavi takım kazandı. Kırmızı takımda ise yapılan eleme oylamasında ortam gerildi. Dilan'ın Burak'a söylediği "Yüreksiz olduğunu düşünüyorum" sözleri ile stüdyodaki herkesi şoke etti.

Peki, MasterChef'te eleme adayı kimler oldu, kim kazandı? İşte, dün gece potaya giren yarışmacılar ve yaşanan olaylar...

MasterChef Türkiye'de takım oyunları oynanmaya devam ediliyor. Dün gece potaya giren ilk 2 isim ortaya çıktı. Kırmızı ve mavi takım dün gece uluslararası mutfaktan tavuk yemekleri yapmak için düello yaptı. Gecenin menüsünde ise avgolemono çorbası, beşemel soslu tavuk krep, peri peri soslu tavuk, chicken tikka masala, acılı tatlı tavuk kızarmış pilav, terbiyeli tavuk şiş, tavuk şinitzel patates salatası, şiş yakitori ve çıtır kanat kızartma vardı. Şeflerin değerlendirmesi ile dokunulmazlığı mavi takım kazanırken, kırmızı mavi takımda da bireysel dokunulmazlık oyununun ardından eleme potasına Vural ve Burak Revanbahş girdi.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

 MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Serpilay eleme potasına Vural'ı gönderdi. Böylece Vural ilk aday olarak potaya girdi.

Kırmızı takımda daha sonra ise eleme konseyi gerçekleşti. Yapılan oylama sonucu potaya isim Burak Revanbahş gönderildi.

DİLAN'DAN ŞAŞIRTAN SÖZLER

Dilan Burak'a oy verirken stüdyoyu geren sözler söyledi. Takım arkadaşının başka insanların arkasına sığındığını savunan Dilan, "Yüreksiz olduğunu düşünüyorum" dedi. Dilan'ın sözleri karşısında herkes şoke olurken Burak imalı sözlere açıklık getirdi.

İzmir dönüşü Metin'le Yemek konusunda fikir alış verişi yaptıklarını söyleyen Burak, "Kimsenin aklına ihtiyacım yok benim aklım var." diyerek karşılık verdi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dünya mutfağından tavuk yemeklerinin hazırlandığı gecede takımlar düello yaptı. Danilo, Somer ve Mehmer Şef düelloda her yemek için yarışmacılara farklı süre verdi. Menüde ise avgolemono çorbası, beşemel soslu tavuk krep, peri peri soslu tavuk, chicken tikka masala, acılı tatlı tavuk kızarmış pilav, terbiyeli tavuk şiş, tavuk şinitzel patates salatası, şiş yakitori ve çıtır kanat kızartma vardı.

İlk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Takım dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takım yarışmacıları gecenin ikinci etabında bu kez bireysel dokunulmazlık yarışına girişti. Şefler bu etapta da yarışmacılardan Somer Şef'in tarifi perde pilavı hazırlamalarını istedi.

Bireysel dokunulmazlığı Serpilay kazandı.