Hatay'da katledilen Suriyeli Faris Muhammed Al-Ali katillerine ilişkin flaş gelişme

Hatay'da katledilen Suriyeli Faris Muhammed Al-Ali katillerine ilişkin flaş gelişme
Hatay'da dün karıştığı kavgada canice katledilen Suriyeli Faris Muhammed Al-Ali hakkında valilik açıklama yaptı.. Faris Muhammed Al-Ali'nin, bu yıl tıp fakültesini kazandığı belirtilirken olay sonrası polis ekiplerinin şüphelileri yakaladığı ifade edildi.

Hatay'da dün kimliği henüz açıklanmayan kişilerle kavga etmeye başlayan Faris Muhammed Al-Ali bıçaklanarak öldürüldü. Faris Muhammed Al-Ali'nin, bu yıl tıp fakültesini kazandığı ifade edilirken yaşanan korkunç olaydan sonra polis ekiplerinin şüphelileri yakaladığı belirtildi.

Hatay'da Suriye uyruklu Faris Muhammed Al-Ali, kimliği henüz açıklanmayan kişilerle nedeni bilinmeyen bir tartışmaya tutuştu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Al-Ali, bıçaklanarak yaralandı. Saldırganlar olayın ardından ortadan. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Al-Ali'nin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

FAİLLER YAKALANDI

Al-Ali'nin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma yapan polis ekipleri, kimliklerini belirlediği katilleri yakaladı. Olaya açıklama yapan Hatay Valiliği, 'Dün gece Narlıca Mahallesinde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği olayda failler kısa sürede yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir" dedi.

TIP FAKÜLTESİNE GİDECEKTİ

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Faris Muhammed'in vakfın Reyhanlı Eğitim Kampüsü'nde öğrenim gördüğü, bu yıl bir üniversitede tıp fakültesini kazandığı belirtilerek, saldırı kınandı.